2777
2789
عنوان

چله برداشتن

628 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

من میخوام چله بردارم

از کدوم چله شما حاجت گرفتین؟؟

برای زندگیم میخوام بردارم که نامزدم عین سابق شه 

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

دوست خوبم من یاد گرفتم و اموختم که واحد اندازه گیری انسانیت

دست هایی است 

که گرفتیم

گره هایی است 

که از مشکلات دیگران باز کردیم 

دلهایی است که 

به دست آوردیم....

خوشحالم چون پی به حقایق عالم و زندگیم بردم خوشحالم چون تو مسیردرستمم خوشحالم چون هرروز دارم نتیجه میبینم و روز ب روز پیشرفت میکنم از جذب سلامتی و عشق و خواسته تا پول☺️من با افشاها و رازهای خلقت و آموزه های کتاب فراسوی شفای زندگی واقعا زندگیم متحول شد امیدوارم توهم در مدارش باشی و زندگی جدیدی را تجربه کنید ازین به بعــــد🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز دوتا زیارت عاشورا خوندم انشالله از فردا چله آیت الله حق شناس میخوام بردارم پناه بر خدا  ...

میشه براازدواج وخوشبختی منم دعاکنی تونمازتون ۳۹ سالمه اسمم مریمه

ان شالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده گلم

ختم سوره  مبارکه یاسین  جهت حل مشکلات بسیار مفیدومجرب  میباشد .این ختم را میتوانید در هفت روز هر روز یک مرتبه تلاوت کنید یا گوش بدهید. یا بیست ویک روز .یا چهل روز انجام بدهید .قبل از تلاوت نیت برای حل مشکل وگره شما فراموش نشود هر روز این نیت را انجام دهید مثال: برای بخت گشایی نیت شما روزانه باشد یا برای کارهای اداری .مشکل مالی وغیره.  فایلهای صوتی که ارسال میشود برای کسانی هست که در تلاوت مشکل دارند با خود  تلاوت مستقیم شما  فرقی ندارد چه خودتان تلاوت کنید چه به فایل صوتی گوش بدهید هردو حالت جوابگوی حل مشکل و گره شما میباشد. 
سوره مبارکه یاسین برای حل ورفع اکثر مشکلات مفید میباشد این ختم را حتماً انجام بدهید.
کانال طب وعلاج روحانی 
میشه براازدواج وخوشبختی منم دعاکنی تونمازتون ۳۹ سالمه اسمم مریمه ان شالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده ...

چشم حتما عزیزم برات دعا میکنم شما ام دعا کن کاری ک میخوام بهم خبر بدن و جور بشه