2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

751 بازدید | 4 پست

خانما من روز ۲۴سیکلمم از روز ۳ پری تا ۷ام لتروزل و‌کلومیفن باهم خوردم روز ۱۷سیکل یه فولیکول ۲۲داشتم بقیشون زیر ۱۱بود همون روز ساعت ده شب یه دونه امپول hcg۵۰۰۰زدم و‌فرداشب و‌پس فردا شبش اقدام داشتم و‌بعدش هم یه شب درمیون سیکلام ۳۱روزست همیشه چند روز قبل پری سینه درد دارم مخصوصا کناره هاشون اما درد نوک سینه نداشتم ،این سری از دیروزه متوجه شدم نوکشون درد میکنه وقتی فشار میدم و از پریشب انقباض دارم زیر شکمم میگیره و‌ول میکنه و بی بی چک هم زدم منفی بود یعنی اثر امپول هاش سی جی کاملا رفته از بدنم ایا امیدوار باشم بااین دردا به بارداری؟کسی علایمش مشابه بوده؟ 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

منم دیروز لکه بینی داشتم هنوز نه لکه نه پریود هیچ کدوم نیست چن روز دیگه موعدم ه درد نوک سینه دارم انگار از نوکش یه سیم وصله به پشت اون بدجور درد میکنه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
منم دیروز لکه بینی داشتم هنوز نه لکه نه پریود هیچ کدوم نیست چن روز دیگه موعدم ه درد نوک سینه دارم ان ...

احتمالا بارداری عزیزم پس لک لانه گزینیه شاید شماهم امپول hcg  زدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا بارداری عزیزم پس لک لانه گزینیه شاید شماهم امپول hcg  زدی؟

نه اخه تا۲یا۳روز دیگه پریود میشم .اچ سی جی  چن ماهه نمیزنم ۲.۵سال زدم ولی تاثیر نداشت

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
نه اخه تا۲یا۳روز دیگه پریود میشم .اچ سی جی  چن ماهه نمیزنم ۲.۵سال زدم ولی تاثیر نداشت

منم قبلا زدم فایده نداشت منم لوله هام مشکل دارن