2777
2789
لبم اردکی شده😭😭😭😭میگن خوب میشع اما توانایی صبز کردن ندارم

چندوقته زدی ؟

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲ هفته

صبر کن الان که زوده یک ماه دیگه عالی میشه یه سی سی که چیزی نیست نصفش جذب میشه 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
لبم اردکی شده😭😭😭😭میگن خوب میشع اما توانایی صبز کردن ندارم

عزیزم چند وقته تزریق کردی؟؟ من تا یک ماه  ورم و کبودی داشتم در حدی که میگفت برم انزیم بزنم . بعد یواش یواش خوب شد . تازه یک سی سی هم بود . 

عزیزم چند وقته تزریق کردی؟؟ من تا یک ماه  ورم و کبودی داشتم در حدی که میگفت برم انزیم بزنم . بع ...

داری عکسشو ببینم منم میخوام بزنم🥺

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

نه ندارم . ولی وحشتناک بود ب خدا . حتی روی حرف زدنم هم تاثیر گذاشته بود یه جوری تلفظ میکردم . لبهام ...

😂😂😂😂😂شکرخدا خوب شد

منم میخوام بزنم ولی نمیدونم چند سی سی بزنم

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

اسی چرا رفتی ما منتظر عکسیم 

بیا بزار لطفا 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚