2777
2789
عنوان

بیقراری کودک

35 بازدید | 3 پست

خانما دخترمن 6ماهشه خب کلیه ش سنگ ریز وورم داره بیش ازحد بیقراره ولی دکتر میگه ازاین مشکل نیست گوشش روتست کردم برای ترس براش دعانوشتم هرکاری بگید کردم ولی خیلی بقراره مثلای دفعه توخواب با جیغ بلند بیدارمیشه گریه میکنه بنظرتون چیکارکنم کسی اینجوری تجربه کرده؟ خوابشم خیلی خیلی سبکه نفس بکشی بیدارشده

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماری کودکان

همه بیماری های کودکان نشانه های رشد او هستند مثل دل دردها، تب ها، دردهای مربوط به رویش دندانها، سرخک، مخملک، آبله و امثالهم.

پزشکی که این مسائل را با داروها پاسخ می گوید نه رشد را می شناسد و نه کودک را هر چند که متخصص اطفال باشد.

فهم او از کودک و رشد او حتّى بسیار نازل تر از يك فهم نباتی است. در نظر او كودک یک گياه گریان است که باید خفه شود. این کل فلسفه طب کودکان است.

كل علم تغذيه كودک نیز بر همین فلسفه پدید آمده است. از این منظر شیر مادر يک مايه بیوشیمی است که به آسانی در لابراتوار ها قابل تولید می باشد و لذا بسیار هم کم خطرتر و مفیدتر و مغذی تر است زیرا امراض احتمالی مادر را با خود دارا نیست.

استاد علی اکبر خانجانی
مالیخولیای پزشکی ص ۷۲
راز بی‌قراری کودکان

قرارگاه وجودی کودک تا قبل از سن بلوغ جایی جز رابطه والدین نیست. کودک نه فقط به لحاظ جسمانی مخلوق این رابطه است بلکه به لحاظ روانی هم مخلوق و موجود در این رابطه است.

آنگاه که رابطه‌ای بین زن و شوهر بنا شد و آن رابطه سراسر انکار و جدال و عداوت باشد، در این صورت کودک در آتش است و بی‌قرار است که باید زنجیرش نمود به تلویزیون و رایانه و اسباب بازیها و قاقا لی لی و مهد کودک و... و اگر نشد به قرصهای آرامبخش و روان گردان!

🍀 دائرةالمعارف عرفانی جلد اول ص۸۵

استاد علی اکبر خانجانی