2777
2789
عنوان

تو آدم نیستی

22 بازدید | 23 پست
داستان واقعی از زبان یک مادر👇👇👇 امروز داشتم با دخترم بازی میکردم .با هم خاله بازی کردیم .برام غذا پخت .من خوردم .روی زمین دراز کشیدیم زل زدیم به چشم های همدیگه خوب همدیگه رو نگاه کردیم .نقاشی کشیدیم .دختر، مامان،خونه،خورشید و..... دخترم رفت از یخچال ظرف شیر رو برداره .بطری از دستش افتاد شیر ریخت روی سرامیک های آشپزخونه .عصبانی شدم .شیر رو از روی سرامیک ها شستم و خشک کردم .دخترم اومد و گفت مامان نقاشی بکشیم .با عصبانیت گفتم مامان ،منم آدمم خسته شدم... خیلی آروم گفت نه تو آدم نیستی مامانی.... یه لحظه بی حرکت ایستادم او با تمام کوچکی اش به یادم آورد چیزی رو که من در بین تمام گرفتاری ها و سر در گمی هام، در پیچ و خم زندگی فراموش کرده بودم .وقتی مادر شدم دیگه آدم نیستم .مادرم .....مادر باید همیشه حال و حوصله ی بازی کردن و نقاشی کشیدن ،بالا و پایین پریدن ،تاب بازی کردن ،پارک رفتن و.... .رو داشته باشم . چون مادرم .....مادر👏🏻🌻🌺🌺🌻🌻👏🏻👏🏻🌻🌺🌺برای همه مادران ایران و دنیا
مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به خیر گذشت فکر کردم تاپیک دعواست

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

قشنگ بود اما مادراهم گاهی کم میارن وخسته میشن. الان من خستم کاش از فردا صبح همه چی خوب بشه
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
برام جالبه تو سایت مادرا از این تفکرات هنوزم هست یاد تصویر روز مادر تی وی افتادم!
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
این تفکریه که مادرامون تو ذهن ما ایجاد کردن و ما هم داریم ناخودگاه تو ذهن بچه هامون ایجاد میکنیم، به نظرم اگه برعکس این تفکر هم خودمون هم بقیه اعضای خونواده بپذیریم که مادر هم یه آدمه زندگی همه بهتر و لذت بخشتر میشه، وقتی مادر خونواده همیشه خسته باشه و فقط طاهرش رو حفظ کنه مطمئنا هیج لذتی از زندگی نمیبره و رو کیفیت زندگی بقیه هم تاثیر میذاره