2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی هفته هست قهرم با شوهرم...نمیدونم اسمش طلاق عاطفیه یا نه اما کلا برام کمرنگ شده😔😔😔تورووووو قران تورو به این شب عزیز قسم دعا کنید شکی که بهش کردم اشتباه یاشه و دوباره زندگیم‌مث قبل بشخ....تو ی هفته سه کیلو کم‌کردم...از پریشب که ساعت دو نصف شب سحری خوردم تا الان فقطططط افطار دیشب دوتا چایی با سه تا خرما خوردم...اصلا هم گشنم نیس.اینقدررر ذهنم درگیره دارم میمیرم فقط

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
حل میشه انشالله یه هفته چیزی نیست عزیزم

اگه شکم درست باشه به خاطر بچه هام نمیرم.میمونم تا از آب و گل دربیان...اما واقعا دیگه کاری به کارش ندارم..همین مسشه طلاق عاطفی دیگه مگه نه😭😭😭😭ما تو فامیل زبان زد همه بودیم...هرکی میخواست ی خانواده خوشبخت و مثال بزنه مارو مثال میزد...چشم‌مردم به زمین زدم😭😭😭

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اگه شکم درست باشه به خاطر بچه هام نمیرم.میمونم تا از آب و گل دربیان...اما واقعا دیگه کاری به کارش ند ...

منم مثل شما

یه زمانی لیلی مجنون بودیم، الان همه چی خراب شد

نمیدونم درست میشه یانه 

منم مثل شما یه زمانی لیلی مجنون بودیم، الان همه چی خراب شد نمیدونم درست میشه یانه 

چندوقته درگیرید؟میشه بدونم موضوع چی بوده؟بچه دارید؟چندساله ازدواج کردید؟

چی دیدی ازش؟

دو سه تا پیام تو دایرکت اینستا که خودش زده بود و پاک کرده بود گفتم کیه گفت دوستم گفت باور ندارم.زنگ زد به رفیقش گفت اسم پیجت و بگو اونم همون و گفت...بعد چندروز دوباره دیدم پیام اینستاشو پاک کرد(من رمز اینستاشو داشتم و بعد اون موضوع گاهی چک میکردم)بعد شب گفتم این‌اگه دوستته زنگ‌بزن بهش.گفت باشه.زنگ زد در دسترس نبود.بعد نگاه کردم دیدم شماره رو ی چیز الکی سیو کرده...کلی ماجرا داشتیم از حوصله خارجه....حالا دنبال یکی هستم بتونه اون دایرکت پاک شده رو برام برگردونه

سر چی 🥲

شک کردم ک با کسی درارتباطه

و بعدم ب خانوادم‌گفتم الان تموم‌کرده باکسی نیست

اما اون بی محلی میکنه اصلا سمت من نمیاد

میگ من کاری نکردم‌چراابرومو‌بردی

۱۰سال ازدواج یه بچه، ۹ماهه درگیرم من

پس شرایطتت مشابه منه.چیزی دیدی؟منم ده ساله ازدواج کردم.پنج سال دوس بودیم.ی دختر هفت ساله و ی پسر سه سال و نیمه دارم...چه خوبه بچت کوچیکه از کشمکش ها چیزی نمیفهمه...بچه های من تو این دوهفته نابود شدن😭😭😭