2777
2789
عنوان

ایرانخودرو

273 بازدید | 30 پست

اسمم تو قرعه کشی ایرانخودرو در نیومد🥲 چرا در نمیاد واقعا موندم ممکنه چون متقاضی زیادع اینجوری شده ب نظرتون دوباره قرعه کشی میزارع ایرانخودرو کاش ی راهی بود انجام میدادم اسمم در بیاد واقعا نیاز دارم🥲💔قیمت بازارم ک سر به فلک کشیده حداقل اینجوری رو ادم سبک تر میفته تو چند مرحله انگار اقساطی میشه

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 

هر سه شنبه تا پنج شنبه هر هفته میتونی ثبتنام کنی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر سه شنبه قرعه کشیه

سه شنبه این هفته میزاره دوباره؟ 

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 
سه شنبه این هفته میزاره دوباره؟ 

بله هر هفته 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
من با دو تا اسم یکیش 51 بار اونیکی 37 بار ثبت نام کردم اسمم در نیومده

بعضی ماشینا متقاضیشون زیاده مثل 207 و دنا من بار اولم بود شرکت کردم

ابجی من سه سال بیشتره داره مینویسه درنمیاد ولی ما دوبار نوشتیم تیبا دراومد برامون...نصفش اول میگیرن بقیه شم موقع تحویل ب نرخ روز...سه ماهه هم ک باشه همون اول پولو باید بریزی

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
نه باو اقساطی نی نصفو یل شایدم بیشترشو اول میگیرن بقیرم وقتی خواست تحویل بدن ۱ دونه هزاری کم باشه هم ...

اره حداقل همه رو یه جا نمیگیرن این سری تحویلش یه ساله بود خدا کنه دفعه بعد سه ماهه بزارن

بله هر هفته 

مرسی عزیزم