اسمم تو قرعه کشی ایرانخودرو در نیومد🥲 چرا در نمیاد واقعا موندم ممکنه چون متقاضی زیادع اینجوری شده ب نظرتون دوباره قرعه کشی میزارع ایرانخودرو کاش ی راهی بود انجام میدادم اسمم در بیاد واقعا نیاز دارم🥲💔قیمت بازارم ک سر به فلک کشیده حداقل اینجوری رو ادم سبک تر میفته تو چند مرحله انگار اقساطی میشه
برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚 • تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊 عاشیق سوزون گیزله در :)
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ابجی من سه سال بیشتره داره مینویسه درنمیاد ولی ما دوبار نوشتیم تیبا دراومد برامون...نصفش اول میگیرن بقیه شم موقع تحویل ب نرخ روز...سه ماهه هم ک باشه همون اول پولو باید بریزی
انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند! یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم