2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه ترکیدددددد چراااااااا

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰

وااااااای ترکید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرااااااا

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
کاربریش ترکیده؟ من که بهش مشکوک بودم

چرا مشکوک

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰

کاپ کیک کیه معروف بود؟

من دیدم یکی ب اسم کاپ کیک تاپیک زد گف منو لغو کاربری کنید یکی بهم تهمت زده

من اصلا ندبده بودم تاحاالا کاربریشو

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

خیلی وقت عضو بودو رعایت میکرد همه چیزو