2777
2789

دختر عمه ی شوهرم تو شرکت هرمی عضوه ینی همشون عضون ب جز ماها ، بعد سنشم از من بیشتره نزدیک چهل سالشه 

دیشب گف که فردا ساعت سه میای سمینارمون منم تا اومدم بهونه بیارم گف هیچ بهونه ای قبول نیس چون روت حساب رفتم و مهمون من هستی، گفتم بچه اذیت میکنه گف بیارش یا بزار خونه مادرت گفتم نمی مونه و اگ بیاد هم میریزه ب هم اونجارو ، گف عب نداره ت بیار بزا بریزه ب هم و تا اخر شب هر چی گفتم گف قبول نیس و بااااید بیای من اسمتو نوشتم و موظفم بیس نفر ببرم حالا تو نیای کم میشه و ال میشه و... منم باهاش رودروایستی دارم چون از منم بزرگتره نمیتونم کم احترامی کنم ولی نمیخوامم برم چون اینا خیلی پرروان ینی برم قشنگ عضو میکنن بعد ولم مبکنن، خواهرشوهرم قبل من رفته میگ ساعت ۴ رفتیم الکی گفتن یه ساعت بعد ساعت هفت و نیم ب زور فرار کردم من اونجام گفتن سمیناره و فقط حرف میزنیم ولی زورمون میکنن عضو شیم منم روشو ندارم بگم نمیخوام عضو شم برا همین نمیخوام کلا برم ولی نمیخوامم ک ازم دلخور شن حالا موندم چی بگم ...

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بچم امروز خیلی بد غلقی میکنه نمیتونم بزارمش جایی برای همین متاسفم نمیتونم بیام دوست داشتم باشم اما شرایط اکی نشد

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

دورازجون بگو بچم دیشب تاحالا اسهال و استفراغ گرفته

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

وقتی درک وشعور کافی رو نداره که بفهمه وقتی میگی نمیتونم بیام اصرار میکنه و تعیین تکلیف میکنه به درک بزار ناراحت شه خجالت رو بزار کنار نرو اگه چیزی هم گفت یه کلام نتونستم بیام تمام ناراحت هم شد بهتر

بگو مامانم زنگ زد کسالت داشت رفتم به اون رسیدگی کنم شرمنده عزیزم⚘.

یا راحت بگو عزیزم من به شخص شما خیلی احترام قائلم و خیلی دوستتون دارم اما از حضور در چنین سمینار و جمعهایی خوشم نمیاد 

نه# گفتن رو یاد بگیریم 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

وای که چقدر بدم میاد از این شرکتها و آدمای پررو.عزیزم به شوهرت بگو .

سمینار هم نرو بعدش بگو شوهرم نذاشت توی عمل انجام شده بذار .قبل سمینار زنگ نزنیاااا که شوهرم نمیذاره .نرو و بعدش بگو شوهرم نذاشت من داشتم میومدم .

اگه میان دنبالت برو خونه مامانت و ...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792