2777
2789
عنوان

خانومای یزدی کسی هست یه لحظه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم متوجه شدم اشگال نداره سرکارخانم  ممنون از محبت تون  خب اگرمیشه بیشتر از همون ...

اب وهواش صبح هاتاقبل از۱۰خیلی خوب وعالیه توی تابستون،

۱۰به بعدبینهایت گرررررم میشه تاساعت۵و۶عصر،بعدازاون واسه بیرون رفتن خریددیگه راحتید،ییلاقاتش بینهایت هوای خوبی دارن،مثلاشهرستان تفت۲۰دقیقه تایزدفاصلشه اماهواش۶تا۷درجه فرق داره وخنک تره،پارک وکوچه باغای باصفاوخنکی داره،تفت خلوته وهیچ چراغ قرمزی نداره،

بهش میگن باغشهراستان یزد،

خودیزدم ازلحاظ قیمتاهنوزتورمش پایین تره نسبت به تهران،ازلحاظ بیرون رفتن هیچ مشکلی نداره اب وهواش،فقط ظهرابینهایت آزاردهندس،بالای شهریزدمیشه بلوارجمهوری وصفاییه،وسط شهرطالقانی وکاشانی و۲۲بهمن،پایین شهرتقریبانداره،یعنی مثل پایین شهرتهران نیس،تقریبافقط بالای شهرووسط شهرداره،دکترای خوب مثل دوترمجیبیان ومرتاض بابیمارستانای مجهز،پاساژآریاوستاره وخلیج فارس بهترازبقیه هستن،پاساژسیتی سنترداره ساخته میشه که بینهایت عالیه

شهربازی مجهزنداره متاسفانه،پارک کوهستان وپارک شادی وپارک ستاره داره اماپیش پارکای تهران هیچی نیستن..

درموردشیرینی وترمه یزدهم که دیگه همه  میدونن،شیرینی حاج خلیفه ی رهبریزدبه کشورای خارجی صادرمیشه وباقلواش عالیه

عزیزم من حتمامیپرسم بهتون خبرمیدم،اینجاخیلی کوچیکه فقط چون نزدیک خونمونه ثبت نامش کردم،شماهم اگه نزد ...

الهی خیر ببینید ممنون از لطفتون 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
الهی خیر ببینید ممنون از لطفتون 

قربون شماواستون چندتاشماره فرستادم امامحدوده ی کاشانی نیستن،ولی حتما۱۱۸تماس بگیرین بهتون شماره وادرس میدن،هرچی نزدیک خودتون باشه که هزینه ی سرویس واصطحلاک ماشین ندیدبه نفعتونه ونزدیک خونه مطمئن ترم هست

اب وهواش صبح هاتاقبل از۱۰خیلی خوب وعالیه توی تابستون، ۱۰به بعدبینهایت گرررررم میشه تاساعت۵و۶عصر،بعد ...

شرمنده کردید اینقدر مفید مفصل توضیح دادید و به زحمت افتادین

ممنون از بزرگواری شما عالی بود توضیحات انگاری اونچه که مدنظرم بود رو شما فرمودین 

ولی اگر میشه در مورد بازار کار و رقابت و بودجه مردم و اقتصاد توضیح بدین -و قیمت منازل که تو سایت دیوارشیپور تقریبا بدست میاد ولی بیشتر از کار میخوام بدونم ...و حقوق ها به چه عرفی هست

من میتونم هم کاری شروع کنم هم جایی شریک یا بعنوان کارمند کار کنم ....

ممنون میشم خیلی خوووب توضیح میدین سرکارخانم

اب وهواش صبح هاتاقبل از۱۰خیلی خوب وعالیه توی تابستون، ۱۰به بعدبینهایت گرررررم میشه تاساعت۵و۶عصر،بعد ...

عزیز میشه یه متخصص مغز واعصاب کودکان که خیلی خوب باشه هم معرفی کنید؟؟

شرمنده کردید اینقدر مفید مفصل توضیح دادید و به زحمت افتادین ممنون از بزرگواری شما عالی بود ...

خواهش میکنم،خودم رودرموقعیت شماگذاشتم،به همین دلیل باعث شداونچه میدونم روکامل بهتون بگم،

درموردکارکارخانجات چینی مروارید،کارخانجات لامپ ای ای دی،کارخانجات کارتن سازی سریع نیرومیگیرن،پایه حقوق بابیمه تعلق میگیره وحق اولادوسنوات وبن کالاو...بسته به انجام فعایت همونطورکه میدونیدحقوق باهم متفاوته اماحقوق کارگری فکرمیکنم از۶میلیون خورده ای شروع میشه به بالا،

شوهربنده نانواهستن ویه مغازه ی نانوایی رولب خیابون اجاره کردن ماهی۷میلیون،اینوگفتم که تقریباقیمت اجاره دستتون بیاد،

اجاره ی خونه هم توی هرمکانی فرق داره وبستگی به انصاف صاحبان املاک ممکنه پایین ترم اجاره بدن،نهایتابرای اجاره ی یه خونه ی شیک توی جای خوب مثل بلوارخامنه ای۱۲۰میلیون پول پیش ماهی۱یا۲میلیون،

اماوسط شهرقیمتاپایینترم هست،بالای شهرتا۶میلیاردپول پیش هم وجودداره

عزیز میشه یه متخصص مغز واعصاب کودکان که خیلی خوب باشه هم معرفی کنید؟؟

به نظرم اول کوچولوتون روببریدمتخصص کودکان تاخودشون دکترمعرفی کنن،متخصص کودکان دکترمنیره ی شمس خرمی،دکترشجری،دکترحجت(دکتربینهایت عالی باسابقه ی یزد،نگاه به بچه میندازن میفهمن چه مشکلی داره)مراجعه کنیدتاراهنماییتون کنن،من خودم دکترحجت وشمس خرمی روپیشنهادمیکنم

شرمنده کردید اینقدر مفید مفصل توضیح دادید و به زحمت افتادین ممنون از بزرگواری شما عالی بود ...

درموردشراکت که گفتید،بله خوشبختانه این موردتوی یزدخیلی طرفدارداره،فقط کافیه بودجه داشته باشیدتاخیلی راحت توی یک کارکه حتی تخصص نداریدشریک بشید،بازم من زیادتوی این مواردسردرنمیارم،فقط خواهشابی گداربه آب نزنید،همه حاادم خوب وبدپیدامیشه

خواهش میکنم،خودم رودرموقعیت شماگذاشتم،به همین دلیل باعث شداونچه میدونم روکامل بهتون بگم، درموردکارک ...

خیلی خیلی ممنون ام بله متوجه نیت خیر شما شدم 

عالی بود 

توکل به خدا یازم اگر حس کنم شوالی هست حتما مزاحم میشم ...

درموردشراکت که گفتید،بله خوشبختانه این موردتوی یزدخیلی طرفدارداره،فقط کافیه بودجه داشته باشیدتاخیلی ...

توانایی شراکت دارم 

اولش هم رهن میکنم منزل

اگر مورد رضایت بود خرید انجام میدم

قربون شماواستون چندتاشماره فرستادم امامحدوده ی کاشانی نیستن،ولی حتما۱۱۸تماس بگیرین بهتون شماره وادرس ...

باشه چشم حتما 

به نظرم اول کوچولوتون روببریدمتخصص کودکان تاخودشون دکترمعرفی کنن،متخصص کودکان دکترمنیره ی شمس خرمی،د ...

برای خودم نیست یه نفر گفت بپرسم متخصص اطفال صلاح دونستن که ببرنش متخصص مغز واعصاب