سلام دوستای گلم من بی بی چک استفاده کردم چندتا تو فاصله 3روز.اولیش ک اصلا هیچی وبعدشایدیه ربع هاله ضعییییف انداخت. البته شب بود تست کردم ادرار رقیق. دومیو فردا بعدازظهرص تست کردم و اینبار تو دقیقه 4صروع ب هاله انداختن کرد و تا دقیقه دیگه واضح شد یعنی ب راحتی دیده میشد. دیگه سومیو صبح فردا وقت سحر زدم و اینبار هاله زودتر افتاد و واضحتر... البته نه اونقد واضح و صورتی ولی جوریکه ب هرکی نشون بدم راحت اونم میبینه.. بنظرتون امیدی هس ان شاء الله 🥺🥺🥺تو عکس نمیدونم راحت بشه دید یانه ولی میذارم عکسشو.. بنظرتون بعدیو چندروز بعد بزنم واضح دیگه پررنگ بشه؟؟
خب اون موقع ک منم میدونم 100درصد مثبته گلم😅😅دیگه حتی ازمایش نرم میدونم قطعیه اونموقع.. من الان دو ب شک شدم. البته 80درصد مطمئن شدم. چون هرروز رنگش و هاله ش واضحتر میشه
فداتشم. دعاکن شماهم اگه بارداری که من باردار باشم و بسلامت سپری بشه اخه 5تاسقط داشتم و خیلی هم دوست ...
چشم عزیزم اگه لایق باشم.ان شاءالله این نی نی رو صحیح وسالم در آغوش میگیری
دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
باید بگردم گلم ببینم توی گوشیم هستش یا انتقال دادم توی مموری
دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻