2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مث اون خط قرمزه بشه

خب اون موقع ک منم میدونم 100درصد مثبته گلم😅😅دیگه حتی ازمایش نرم میدونم قطعیه اونموقع.. من الان دو ب شک شدم. البته 80درصد مطمئن شدم. چون هرروز رنگش و هاله ش واضحتر میشه

مبارکه بارداری😍😍

فداتشم. دعاکن شماهم اگه بارداری که من باردار باشم و بسلامت سپری بشه اخه 5تاسقط داشتم و خیلی هم دوست دارم اینبار بسلامت و بی دردسر طی بشه بارداریم 

به نظر من بارداری برای خودمم اینجوری بود اول انشالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی

ان شاء الله ممنون گلم بابت دعای قشنگت. لطفا دعام کن همچنان هروقت یادت اومد😊شما بارداری الان؟؟ 

فداتشم. دعاکن شماهم اگه بارداری که من باردار باشم و بسلامت سپری بشه اخه 5تاسقط داشتم و خیلی هم دوست ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم.ان شاءالله این نی نی رو صحیح وسالم در آغوش میگیری

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
میشه بی زحمت شما عکس بی بی چک تو بذاری؟؟ 

باید بگردم گلم ببینم توی گوشیم هستش یا انتقال دادم توی مموری

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
ان شاء الله هستی و دعام کن

چشم دعاتون کردم عزیزم