2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ماه باردار شدم 

ولی روزی سه تا خوردم فک کنم که ده سیکل تخمکام بالغ شده بودن...

الامم دخترم رو پامه

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
منم منتظرم پری بیاد این ماه دکتر برام نوشته مصرف کنم دو دوره لترزول خوردم که کیست شد

نه من سه شنبه پاک شدم دیگه پنجشنبه آزمایش و سونو دادم گفت از فردا شروع کن.

دیشب اولیش رو خوردم

همون ماه باردار شدم  ولی روزی سه تا خوردم فک کنم که ده سیکل تخمکام بالغ شده بودن... الامم دخت ...

خداحفظش کنه🤩🤩

دکترم به منم گفت بخوری باردار شدی انشاءالله.

گفته ۵تا بخور یه آمپول هاش سی جی بزن دوباره ۵ تا بعدی رو بخور با یه دوره متفورمین

خداحفظش کنه🤩🤩 دکترم به منم گفت بخوری باردار شدی انشاءالله. گفته ۵تا بخور یه آمپول هاش سی جی بزن ...

فدات...

آره منم دخترم اول مدیون خدا بعد دکترم هستم..

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
واقعا؟

ما اقدام کردیم باردار نشدم فک کردم مشکل منه رفتم دکتر کلومیفن و لتروزل داد استفاده کردم بازم باردار نشدم تا اینکه شوهرم سونو رفت واریکوسل داشت 

برا باردارشدنم لطفا صلوات بفرستین ابجیا
ما اقدام کردیم باردار نشدم فک کردم مشکل منه رفتم دکتر کلومیفن و لتروزل داد استفاده کردم بازم باردار ...

نه خداروشکر ما هیچکدوم مشکل نداریم.

ولی من یکم تخمدان هام داره تنبل میشه دیگه دارو داد که سریع باردار بشم

نه خداروشکر ما هیچکدوم مشکل نداریم. ولی من یکم تخمدان هام داره تنبل میشه دیگه دارو داد که سریع بارد ...

تجربه ی من این بود خواهری 

ان شا لله برای شما جواب بده

برا باردارشدنم لطفا صلوات بفرستین ابجیا