2777
2789
عنوان

خونریزی خفیف

342 بازدید | 8 پست

سلام دوستای خوبم.من چند وقته اقدام به بارداری کردم.پریودیام ۷روزه بود ولی این سری تا دو سه روز بعدش ترشح قهوه ای داشتم .امروز دقیقا ۴روز قبل از پریودی بعدیمه که یه درد خیلی خفیف زیر دلم دارم و خونریزی سبک کردم .همیشه موقع پریودی روز اول اینجور روان خونریزی نداشتم.ممکنه باردار باشم؟از اولین نزدیکیم ۱۴روز میگذره و ۴روز دیگه هم نوبت پریودی بعدیمه.ممنون میشم راهنماییم کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونریزی لانه گزینی بیشتر بعد تاریخ موعده.حالا میخوای یه بیبی بزن

عزیزم اشباه متوجه شدی لانه گزینی قبل پریودش هست خودشم خونریزی نیست در حد چند قطره لک قهوه ای یا صورتی رنگ هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم باردار شدم روی تجربه خودم گفتم

عزیزم منم یه بچه دارم قانونش اینه توی نت  هم بزنی میاد شاید مال شما فرق داشته لقاح دیر انجام شده زود انجام شده اینا برای هر کسی فرق داره مال خودم لقاح ۴ روز دیر انجام شده بود 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

دوستان من میدونم باردار نیستم ،ولی ۲،۳ ماهه خونریزی در حد لکه بینی دارم،پاپ اسمیر دادم خوب بود،حالا دکتر کلپوسکوپی نوشته،یعنی دقیقتر دهانه رحم رو بررسی کنن،نگران شدم،میخوام ببینم کسی بوده با شرایط من و چی شده بعدش؟چی بوده مریضیش؟