2777
2789
عنوان

وسواس فکری

115 بازدید | 10 پست

نمیدونم حالا بشه اسمشو گذاشت وسواس فکری ولی از وقتی کرونا اومد مرتب دستامو میشستم بعدشم اسم هر بیماری سختی که میاد فکر اینکه ممکنه مبتلا بشم تا ماه ها ولم نمیکنه خیلی میترسم ازش شما تاحالا دچارش شدین که بعد درمان شده باشین؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منننن شدم 

عزیزم اول اینکه این ذکرو بگو الا بذکر الله تطمئن القلوب

بعدشم خودتو با کارای مورد علاقت سرگرم کن 

اون فکرا که اومد سرت بگو خب که چی یا به فکرات بگو برو فلان ساعت بیا در موردش فکر میکنم و..

و اینکه عرق بابونه بخر و روزی نصف لیوان بخور تاکید میکنم زیاد نخور چون خوابت میاد 

ان شاءالله درست شی گلم

این کاربری متعلق به دو نفره 
منننن شدم  عزیزم اول اینکه این ذکرو بگو الا بذکر الله تطمئن القلوب بعدشم خودتو با کارای مورد ...

یعنی الان خوب شدی؟چقدر درگیرش بودی؟ بابونه رو امتحان میکنم ممنون 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دستورات مغزت سر پیچی کن 

هر چی گفت شما بر عکسش انجام بده و فکر کن کافی یک ماه خوب فکر کنی خوب میشی

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

یعنی الان خوب شدی؟چقدر درگیرش بودی؟ بابونه رو امتحان میکنم ممنون 

اره عزیزم 

من جوری درگیرش بودم که ویگه هیچ هدفی نداشتم برا زندگی ولی عرق بابونه خیلی ارومم کرد خیلی

از دستورات مغزت سر پیچی کن  هر چی گفت شما بر عکسش انجام بده و فکر کن کافی یک ماه خوب فکر کنی خ ...

نمیدونم دقیق منظورتون چیه ولی من مثلا از اونایی نیستم که هی بخوام گازو چک کنم و اینا ولی مثلا میگم کافیه یه مریضی سختو نتو اینترنت ببینم یعنی تا چند ماه از از فکرش اسایش ندارم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اره عزیزم  من جوری درگیرش بودم که ویگه هیچ هدفی نداشتم برا زندگی ولی عرق بابونه خیلی ارومم کرد ...

چه قدر وقت؟البته بگم که پشت کنکوریم و ااسترسم از پارسال خیلی بیشتره

معجزه خود تویی ...🩵🌱

چه قدر وقت؟البته بگم که پشت کنکوریم و ااسترسم از پارسال خیلی بیشتره

دوسال داشتم 

بعد به تازگی که عرق بابونه رو کشف کردم😂همون روزش عالی شدم

نمیدونم دقیق منظورتون چیه ولی من مثلا از اونایی نیستم که هی بخوام گازو چک کنم و اینا ولی مثلا میگم ک ...

سرچ نکن 

یا پی علائم مریضی تو بدنت نگرد 

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر