2777
2789
عنوان

راست میگه 😂😂😂😂

150 بازدید | 12 پست

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مال قبل اون موقعیه که یکی میگه قرمه سبزی با مرغ یکی میگه با گوشت یکی میگه با لوبیا قرمز یکی میگه با فلان یکی میگه....😑😂

و در آخرم سر یه قرمه سبزی نصف کاربرا ریپورت میشن و میترکن تاپیکم که تکلیفش معلومه میترکه😐💔😂

این مال قبل اون موقعیه که یکی میگه قرمه سبزی با مرغ یکی میگه با گوشت یکی میگه با لوبیا قرمز یکی میگه ...

😂😂

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

راستی خانما واقعا قورمه سبزی های من جا نمیوفته ...چرا؟

😂😂😂

لابد کم میذاری بپزه ، من تو قابلمه ۱۲ ظهر که میذارم واسه هفت و هشت شب زیرشون خاموش میکنم 

خیلی افتضاح میشه ...بلد نیستم😭😭😭

هی بپزی قلقش دستت میاد ، مثلا با دنبه چرب تر خوشمزه تره ، موقعی که داری میپزه تیکه های یخ اضافه کنه بهش کم کم روغن میندازه ، مثلا نوع سبزی هایی که توشه هر کسی یه جور دوست داره ، آخرش یکم شنبلیله خشک اضافه کنی خوش عطر تر میشه

گوشتت وا نمیره اخه تایم زیادیه

گوشت گوسفند اگه باشه اره وا میره ، ولی من گوشت گوساله میریزم قلیه هاشم درشت تر میگیرم ، سعی میکنم کمترم هم بزنم