2777
2789

چندماه دگ ۲۶ سالم میشه

تو زندگیم فقط یبار با ی پسر دوس شدم اونم ب قصد ازدواج از سال ۹۸

با بی پولی و افسرده بودناش و بهونه گیریاش ساختم تا استخدام پتروشیمی قشم شد ولی کات کردیم

دگ تحمل بعضی رفتاراش و وعده های الکی واسه خاستگاریش رو نداشتم

چندماهی گذشت

بواسطه کار با یه اقایی اشنا شدم دگ هی ب من پیام میداد و اینا و بعد پیشنهاد داد و گف ازتون خوشم میاد

منم ردش کردم و گفت من نیتم خیره و چندهفته بعد اومدن خونمون برا اشنایی و ۴ فروردین هم اومدن خاستگاری

مثل گداها تیپ زده بود

الان عکس گل خاستگاری هم میذارم ی باکس کوچولو با ۱۴ شاخه گله

قصد داشتن زود نامزد شیم ولی قبول نکردم و گفتم بعدماه رمضون

تو این مدت ک شناختمش دگ خوشم نیومد ازش

من هنوز حقوق ندارم و دوبار ب من گف بریم بیرون مهمون تو

یبارشو قبول کردم ولی بار دوم نه

میدونست گل دوس دارم یبارم نخرید وقتی رفتیم بیرون

رفتیم ۱۳بدر خونوادگی

ی ملاقه چینی بود مال خودمون بود

افتاد شکست 

جلو بقیه ب مسخره گفت تو نمیخواد کار کنی ضرر میزنی

منم دیروز همه چیو بهم زدم و گفتم برو دنبال زندگیت

اونم پیگیر نشد حتی خونووادشم زنگ نزدن بگن چرا

نمیدونم چرا شانس ندارم😢😢😢😢😢😢😢

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا شانس داری بعدا میفهمی این خساست داره احتمالا و اینکه هیچی نشده جلوی جمع ضایعت میکنه همون بهتر عاقلی عجله نکن کیس های خوب هم برات پیدا میشه عجله کنی میوفتی باتلاق مثه من 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
نمیدونم ولی خیلی دلم شکسته

با خودت رو راست باش واقعیتهارو برای خودت کتمان نکن ازدواج ی امر مهمه که مرد باید اول لوطی باشه و اسم پول اینارو نیاره مرام داشته باشه برای زن بهش احترام بزاره تو جمع و خسیس نباشه اینا چیزای کمی نیس مشکلات از همین چیزا شروع میشه 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏