2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه لطفااااا سوال دارم

184 بازدید | 54 پست

مامان بابام برا ازدواج با عشقم شرط مهریه سنگین گذاشتن خانواده عشقم مخالفن الان هم میخام با عشقم برم دادگاه قانونی ازدواج کنیم 

چجوریه کسی می‌دونه باید چیکار کنم‌؟؟؟

چند تا گذاشتن؟؟

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزم خواهش میکنم این کارو نکن.اونی ک بخادت قبول میکنه .بعدشم مگه میخاد طلاقت بده ک ب فکر مهریه اس .اونی ک خواد  ظلم کنه در حقت کور شه مهریه بده .ارزش زندگیت بیشتر از این حرفاس

..خواهش میکنم من نباش

اولین غم ,اخرین نگاه مادر😞
خونه و ماشین و سیصد سکه 

اگه کمی فکر کنی

همه اش برا آرامش توعه

بیشتر صبر کنین و تا پسره همه چیزو اوکی کنه

الان چی داره؟

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
عزیزم خواهش میکنم این کارو نکن.اونی ک بخادت قبول میکنه .بعدشم مگه میخاد طلاقت بده ک ب فکر مهریه اس . ...

اون خودش راضیه پدر مادر اشغالش میگن نه اونا نیان جلو ما چجوری ازدواج کنیم آخه تقصیر مامان بابام هم هس که همش سنگ میندازن ولی ما عاشق همیم سه سال به پای هم موندیم حاضرم به خاطرش بمیرم 

۱۸

عشق خیلی مقدسه خوبه که تو این سن عشق رو تجربه میکنی ولی بخاطر هیچکس به خانواده ات پشت نکن اینکار اخرش باعث ناراحتی و دلخوری میشه نمیخوای که تنهایی سرکنی گلم، سعی کنین یه مدت دست نگه دارید و نامزد بمونین تا دوطرف کوتاه بیان و متوجه عشق واقعیتون بشن که حمایتشون رو داشته باشین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻