من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
عزیزم خواهش میکنم این کارو نکن.اونی ک بخادت قبول میکنه .بعدشم مگه میخاد طلاقت بده ک ب فکر مهریه اس .اونی ک خواد ظلم کنه در حقت کور شه مهریه بده .ارزش زندگیت بیشتر از این حرفاس
من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
عزیزم خواهش میکنم این کارو نکن.اونی ک بخادت قبول میکنه .بعدشم مگه میخاد طلاقت بده ک ب فکر مهریه اس . ...
اون خودش راضیه پدر مادر اشغالش میگن نه اونا نیان جلو ما چجوری ازدواج کنیم آخه تقصیر مامان بابام هم هس که همش سنگ میندازن ولی ما عاشق همیم سه سال به پای هم موندیم حاضرم به خاطرش بمیرم
عشق خیلی مقدسه خوبه که تو این سن عشق رو تجربه میکنی ولی بخاطر هیچکس به خانواده ات پشت نکن اینکار اخرش باعث ناراحتی و دلخوری میشه نمیخوای که تنهایی سرکنی گلم، سعی کنین یه مدت دست نگه دارید و نامزد بمونین تا دوطرف کوتاه بیان و متوجه عشق واقعیتون بشن که حمایتشون رو داشته باشین
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻