2777
2789
عنوان

بیاید ببینید چی شده🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 101 پست

صدتومن به دلار امروزی چیزی نمیشه برای اونا 

اما چرا براش این مقدار پولو فرستاده؟

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم سرکاری هست  ما داخل کشور خودمون بخوایم پول کارت بکارت کنیم باید بریم پشت عابر بانک اونم تا ...

وای دختر خیلی باحال گفتی ....پشت عابر😜

خیرببینی روح ام شاد شد....😍😍😘😘😘

I only see humans but not humanity
برای اینکه صرافی خوب پیدا کنیم باید بریم پشت عابر یا میشه با لپ تاپ ام کارمونو راه بندازیم...... 😂

دیگه نمکدون نشو من پست هام دنباله پستهای قبلم بود مهم اسی بود ک متوجه شد شما متوجه نشدی مهم نیست 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
عزیزم صدمیلیون که پولی نیست  وی حِق زنان پتو رو میکشه روسرش 🥲😭

😂😂😂😂😂توروحت

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)
ینی چی تبادل دارن کامل توضیح بده من برم برینم ب این😂

عزیزم ایران و آمریکا رابطه ای با هم ندارند برای انتقال پول نیاز به واسطه هست 

بعدش اینکه از آمریکا به واحد پول اونا یعنی دلار واریز میشه و این وسط واسطه و عامل در ایران کارمزد بر میدارن که مبلغ قابل توجهی هست یعنی اگه مثلا ۱۰۰۰ دلار واریز بشه ۹۵۰ دلار میاد به حسابت 

نه اینکه از اونجا به ریال واریز کرده و بدون هیچ کارمزدی !!!!!!! 

من زیاد اطلاعی ندارم راجب این چیزا راستش  ولی خب دیدم که از خارج کشور پول ریختن

عزیزدلم از هرکجای دنیا بخوایی میتونی( صرافی حساب سوییفت یا حواله و ....)

پول با کسر کارمزد انتقال به حساب بانکی بدی در کمترین زمان ممکن...

عزیزم ایران و آمریکا رابطه ای با هم ندارند برای انتقال پول نیاز به واسطه هست  بعدش اینکه از آم ...

رابطه ...!؟

کارمزدع یا راهزن... و غارتگر...😂😂😂