2777
2789
عنوان

عفونت شدید

753 بازدید | 10 پست

سلام.دوستان من عفونت شدید گرفتم به دکتر مراجعه کردم بهم پماد داد و کپسول ،پماد رو تا آخر استفاده کردم ولی کپسول رو نصفه قط کردم.چند روز بعد عفونتم شدید شد و نوعش تغییر کرد به حدی میسوخت و میخارید که موهای سرمو میکندم که اورژانسی پنسلین داخل سروم ریخت،حالا بهتر شدم تنها چیزی که عذابم میده خارش واژنم هست ،خیلی عذابم میده .تمام نکات بهداشتی رعایت میکنم .دستمال.شست و شو داخل رحم ،تعویض لباس زیر ،نمیدونم این خارش لعنتی چرا قطع نمیشه😞😞😞😞کسی راه حلی داره؟؟؟

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو تلوزیون میگفت واسه عفونت اویشن رو بریزید تو اب ولرم بشینید توش

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
دکتر پماد داده

اووم مجردم برای خارش نظری ندارم😅ولی عفونت داشتم پارسال هم دندون هم چیز 

دوهفته خوردم خوب شد مث پنی سیلین خشک کرد☺

خارش ممکنه از خشکی پوست واژن هم باشه 

❄️🌬
واقعا.داغوونم.میگم چیکار کنم خارشم خوب نمیشه😓😓

واقعاً درکت میکنم منم درگیرش بودم.من بیشتربااب وسرکه بهترشدم.یکم میسوزه چون زخمش کردی ولی ببین عفونت چجوری روی اب میاد.راستی خارشت داخلی یابیرونشه

واقعاً درکت میکنم منم درگیرش بودم.من بیشتربااب وسرکه بهترشدم.یکم میسوزه چون زخمش کردی ولی ببین عفونت ...

سلام .من خارجی بود و داخلی بود.ولی دکتر بهم آمپول زد بس که حالم بد بود نمیتوتستم رو صندلی بشینم‌و دوش واژینال سرکه و کپسول و پماد واژینال داد.واقعا خوب شدم

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو