2777
2789

یه ماهه زایمان کردم شوهرم خیلی گیر و حساسه رو بچه به قران روانی شدم امشب گفتم برم خونه مامانم بلکه حال و هوام عوض شه یه کم استراحت کنم چند شبه خواب ندارم . حس افسردگی دارم حالم بده نذاشت برم دعوامون شد چتدتا سیلی بهم زد و فحش کاری زنگم زد مامانم که تو تنهاش گذاشتی چسبیدی شوهرت ناپدری دارم مامانم بنده خدا ۱۸روز پیشم بود اونم زندگب دارخ خو دلم برا بچع ام میسوزه شیر حرص بهش میدم😔😔

وااای عزیزم خدا بهت صبر بده 

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت بگو همه ی دخترا همینطورن مامانشون دوسه هفته میاد پیششون بعد دختر میره خونه مامانش یه مدت میمونه. نمیشه که مامان شوهر و بچه های دیگه و زندگی دارا. بعدم‌میگفتی بگو مامان خودت بیاد فقط نوه ی مامان منه؟؟؟؟

به روزای انتظارت فکر کن و الان از ابن ناراحتی بگذر... به حق معجزه ای که خدا بهت داده الان شاد باش و نفستو بغل کن... 

میشه بگی چی نذر کردی؟ من هر چی نذر کردم هنوز جواب نگرفتم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

یه کمی هم خودت به خودت بیا 

هی همش دراز نکش هی بی حوصله نباش ، میدونم واقعا بی حوصله ای ولی فکر کن هیچ کسو نداری 

مادرت که قرار نیست جورتو بکشه ، اون بچه داری خودشو کرده عزیزم 

هی همش غصه بخوری و ناله کنی کاری درست نمیشه 

امشبو بخواب فردا با روی گشاده از جات بلند شو اهنگ شاد برا خودت بزار 

لباس خوب بپوش ارایش کن، اینطوری شوهرتم سر ذوق میاد 

اییییینهمه ادم بچه دار شدن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
به روزای انتظارت فکر کن و الان از ابن ناراحتی بگذر... به حق معجزه ای که خدا بهت داده الان شاد باش و ...

سلام .ببخشيد من جواب دادم عزيزم من به واسطه چله حديث كساء از خدا حاجتمو گرفتم منم سالها بچه نداشتم 

به حق قران خيلي زود حكمت خدا با خواسته دلتون يكي بشه 🙏

به شوهرت بگو همه ی دخترا همینطورن مامانشون دوسه هفته میاد پیششون بعد دختر میره خونه مامانش یه مدت می ...

مامان خودش میگع بگم بیاد گفتم نه من راحت نیستم باهاش بعدا منت میذاره.دلم برا مامانم میسوزه الان فکرش پیش منه طفلک بمیرم براس

به روزای انتظارت فکر کن و الان از ابن ناراحتی بگذر... به حق معجزه ای که خدا بهت داده الان شاد باش و ...

چه انتظاری اخه ناشکر نیستم اما با این شوهر زندگی جهنمه برام.من بچمو از امام حسن خواستم سر سفره اش از ته دل دل گریه کردمو خواسنم

رو چی حساسه بابا بیخیال هر چی میگه همونو انجام بده تا حساسیتش کم بشع

همین دیگه نمیذاره بچمو ببرم خونه مامانم میگم چطور مامانم اینجا میاد مراقبمع مگه قراره خونشون برم چی شه.منم ادمم تنها سختمه باز مامانم کمکمه

سلام .ببخشيد من جواب دادم عزيزم من به واسطه چله حديث كساء از خدا حاجتمو گرفتم منم سالها بچه نداشتم&n ...

سلام به روی ماهتون

توروخدا شما چطوری خوندین که جواب گرفتین. من دیگه واقعا درمونده شدم... 

از دعای نابتون در حقم متشکرم. الهی به هر چی دز دل ارزو دارین برسین. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.