2777
2789
عنوان

بارداری شیمیایی

326 بازدید | 34 پست

خانما ۲ ماه پیش رابطه داشتم اسفند با پروژسترون پریود شدم اما فروردین هنوز پریود نشدم ۲روز از موعدم گذشته اخرین بار ۱۴ فروردین آزمایش دادم منفی بود میگم احتمال داره بخاطر اون رابطه این ماه باردار شده باشم یا بارداری شیمیایی باشه؟ از اون موقع تا الانم رابطه نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر می‌کنی شیمیایی؟

پون پریود نمیشم بتام بالا نمیره ینی از اون ۲ماه پیش تا الان ۷ تا آزمایش دادم همش منفی بوده ولی اسفند که به زور پروژسترون پریود شدم فروردینم که هنوز نشدم اورژانسیم خوردم بعد از رابطم میگم نکنه بخاطر اورژانسی بارداری شیمیایی شده یا باعث شده بتام بالا نره؟ به نظرت تو سقط ناقص بتا مثبته یا منفیه؟

پون پریود نمیشم بتام بالا نمیره ینی از اون ۲ماه پیش تا الان ۷ تا آزمایش دادم همش منفی بوده ولی اسفند ...

والا تو بارداری شیمیایی روز موعد بتا مثبت من داشتم تو مشکل از جای دیگه ای و پریود نمیشی

والا تو بارداری شیمیایی روز موعد بتا مثبت من داشتم تو مشکل از جای دیگه ای و پریود نمیشی

اا اخه پریروز آزمایش ندادم بیبی چکمم وقتی فلش گوشی میندازم روش حس میکنم یه خط کمرنگ داره ولی بدون اون معلوم نیس هنو ازمایش ندادم به نطرت ممکنه حامله باشم با این که رابطم ۲ ماه پیش بود و تا ۱۴ فروردین آزمایشام منفی بوده و اورزانسیم خوردم،؟

دلیله دیگه داره پریودت. شاید تنبلی داری یا کیست 

رفت سونو گفت پی سی او تنبلی تخندان زده بود تخمدان ها بزرگ تر از حد نرمال با فولیکول های نارس ولی چون تخمدونام بزرگ شده بود میترسم بخاطر بارداری باشه چون قبلش نرمال بود

اا اخه پریروز آزمایش ندادم بیبی چکمم وقتی فلش گوشی میندازم روش حس میکنم یه خط کمرنگ داره ولی بدون او ...

نه غیر ممکن ...احتمالا هورمونات بهم خورده اون بی بی هم خط تبخیر که بعد خشک شدن زو بعضی از بی بی ها مخصوصا مدیکور میوفته

اا اخه پریروز آزمایش ندادم بیبی چکمم وقتی فلش گوشی میندازم روش حس میکنم یه خط کمرنگ داره ولی بدون او ...

من خودم بارداری پوچ داشتم تستم حالا حالا مثبت نمیشد 

❤خدایا عاشقتم بلاخره نی نی م اومد ❤❤
نه غیر ممکن ...احتمالا هورمونات بهم خورده اون بی بی هم خط تبخیر که بعد خشک شدن زو بعضی از بی بی ها م ...

اره اینم مدیکوره یه مارک دیگم زدم اونم افتاده البته اولش نداشت فرداش که دیدم بود ولی😭