سلام عزیزم اگر تنها جایی که داره اینجاست نباید مراقب باشه محیطش خراب نشه؟ نباید حواسش باشه اینجا هم مثل اینستا و توییتر نشه؟ یک پسر رو می بندیم هزاربار ولی به خاطر دوستی با خانمها تو سایت برمیگردن چرا طرفداری از اقایون باید باشه تو سایتی که بیشترش خانم هستن؟
من ادمین سایتم برام مهمه مردا رو مراقب باشم یا زنها رو؟ نه من که نمیخوام از سایت استفاده کنم شما میخوایین، وقتی این کارا رو کنین مردا به خاطر دوستی بی دردسر با خانمها تو سایت پر میشن تو سایت دیگه ما نمیتونیم کاری کنیم الان هم زیاد شدن وقتی مدام صدا بزنین این اقا بهم درخواست دوستی داد دیگه نمیتونیم مردا رو به خاطر این ببندیم الان من 5 میام تا یازده شب سی نفر صدام میزنن من سی تا مرد رو به خاطر این که درخواست دوستی دادن میبندم ولی وقتی برسن به صد تا میتونم ببندم؟ مدیریت هم نیروی اضافه نمیگیره میگه نمیخواد از این به بعد به خاطر درخواست ببندین هر وقت مزاحم شدن ببندین خب دیگه خودتون همینو ادامه بدین می بینین وقتی زیاد بشن مزاحمت ایجاد کنن نمیتونیم کاری کنیم خودتون مجبورین از سایت برید فکر میکنین باهاشون کاری ندارین و براتون مهم نیست وقتی از هر ده تا تاپیک 9 تاش تاپیک های بی محتوا و بد و ... مردا باشه وقتی مدام مزاحمت درست کنن براتون وقتی مجبور بشین همش تاپیکهاشون رو در مورد مسائل مردونه ببینین دیگه تو سایت نمی مونین خود اون کاربر اولین نفر به ما اعتراض میکنه چرا کاری نمیکنیم ولی نمیشه کاری کرد من سخت گیری میکنم الان که بعدا به اون روز نیافتین دیگه هم این کاربر رو باز نمیکنم چون تو یک تاپیک ایشونم بودن بهشون همه چی رو گفته بودم بازم کاری میکنم مردایی که زیاد میان سایت و دوست میشن با دخترا حتما حتما پیگیری کنم انقدر میرم مدیریت اصرار میکنم تا پیگیریشون کنن تو فتا واسشون پرونده درست بشه تا دیگه فکر نکنن سایت بی در و پیکره فقط یادتون باشه من چقدر با خانمها حرف میزنم و گوش نمیدن شما شاهد و شما هم میدونین چی میگم این پستهای من موجوده