2777
2789
قضیه همین موضوع تاپیک هست که زدید .. اون پسر ندید پدید با خیلی از کاربری های مختلف اومده و به همه پا ...

شما مطمئنید همه شون یه کاربر هستن؟ 

واستون مزاحمت ایجاد کرده؟ 

خب نی نی یار در جریان بزارید 

@نی_نی_یار_پنج  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مطمئنید همه شون یه کاربر هستن؟  واستون مزاحمت ایجاد کرده؟  خب نی نی یار در جریان بزا ...

بله .. نه آخه اگه الان لغو بشه دیگه نمیتونه اینارو ببینه .

میخوام ببینه بعد لغو بشه

....
@12721272     همون پسری که به خاطرش اون حرفارو بهم زدی الان تو این تاپیک ببین تا همه چیو ...

چی گفته؟ در مورد پسر ندید بدید؟ همینه که هزاربار میبندمش دوباره برمیگرده دیگه به خاطر این که خانمها باهاشون دوست میشن ازشون طرفداری میکنن اخرشم که به خاطر مزاحمت برن فتا همین خانمها هم براشون بد میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

قضیه همین موضوع تاپیک هست که زدید .. اون پسر ندید پدید با خیلی از کاربری های مختلف اومده و به همه پا ...

بله به همین دلیل ترکوندمش و دیگه اجازه نداره فعالیت کنه

نمیشه بعد همه با اسم زن میان بین خانمها لااقل اینطوری نصفشون با همون اسم مرد میان

نی نی یار حالا شما که غریبه نیستین 😅 ولی واقعا نمیدونم این سایت چه جذابیه واسه آقایون میتونه داشته باشه!

حالا عضو هم میشن مزاحمت هاشون و استرسی ک ادم از این بابت میگیره یه طرف 

من الان کلی درخواست دوستی دارم از سمت کاربر های مرد 

البته کلا درخواست دوستی قبول نمیکنم 

بله ممنون

اون کاربر رو میبندم من یازده شیفتم تمام شده ولی هنوز هستم مطمئنم خودش میفهمه چرا قطع شده  متوجه نشه هم میره تماس با ما میپرسه بهش میگن چرا قطع شده