saraaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 عنوان شیشه عینک | مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 25 پست خانما کسی جدیدا شیشه عینک عوض کرده ببینه چ قیمتی دارن میگن ۴۰۰-۵۰۰ میشه درسته😐 آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 1401/01/26 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12218 یه چشمم آستیگماته. نزدیک بینم شماره ۲.۲۵ هس فعلا ولی حس میکنم باز ضعیف شده درسال یک الی ۱ و نیم نمره چشم تغییر میکنه حالا ببین اخرین بار کی عینکتو عوض کردی یا نمره چشماتو چک کردی ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
_modgal عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 1886 منم میخوام عمل کنم دعا کن شماره چشمم صفر شه انشانه عمل میکنی عزیزمفک میکنم وقتی عمل بشه میگن شمارش ۱۰ هس یعنی کامله چون به خواهرم گفته بود شماره چشمت ده از ده هس یعنی کامل خوب شده
_modgal عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 1886 درسال یک الی ۱ و نیم نمره چشم تغییر میکنه حالا ببین اخرین بار کی عینکتو عوض کردی یا نمره چشماتو چک ک ... منم توی دو سه سال اینجوری شدم اولش عینکی نبودم
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 خب گوشی رو کمتر کن خیلی بده. اخه الان ک ضعیف تر شدن چ فایده آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
_modgal عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 1886 اره یا صفر شدن یا همون ۱۰ از ۱۰ وایییی خیلی خوبه از شر عینک خلاص شدن من ۱۸ ساله عینکی هستم واقعا سخته من سه ساله میزنم ولی خستممم
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 یه چشمم آستیگماته. نزدیک بینم شماره ۲.۲۵ هس فعلا ولی حس میکنم باز ضعیف شده منم ی چشم استیگماته ولی کمتر از تو ام دیگ الان شاید ۲ شده باشه چشمام🤦🏻♀️ آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
niloo_64 عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 10702 اخه الان ک ضعیف تر شدن چ فایده نه بازم اگه هی استفاده کنی بدتر میشه. و چشمت هی خشک تر میشه اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹 من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
بدون_اسم_هستم عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 7548 خیلی رفتن بالا😢 پول ویزیت متخصص چقدره میدونی؟ باید حساب کتاب کنم ببینم میتونم این ماه بخرم یا نه🥲
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 پول ویزیت متخصص چقدره میدونی؟ باید حساب کتاب کنم ببینم میتونم این ماه بخرم یا نه🥲 نه بخدا نمیدونم پارسال من توی همون عینک فروشی رفتم چشمم رو نمره کرد شد ۳۰الان دیگ حتما دو برابرهخیلییی قیمتا رفته بالا من پارسال با ۵۰۰ ک الان دارم میتونستم ی عینک خوب بگیرم الان نمیدونم میتونم اثن شیشو عوض کنم یا نه آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤
ممل01 عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 1 ببخشید سارا خانوم شما سال 97 گفته بودید میخواید برید رشته ژنتیک گیاهی میخواستم ببینم رفتید کلا دانشگاه چطور بود من الان سر دو راهیم گیر کردم اگه خوبه منم برم بازار کارش مهم نیست فقط حوصلم سر رفته😂
saraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1343 ببخشید سارا خانوم شما سال 97 گفته بودید میخواید برید رشته ژنتیک گیاهی میخواستم ببینم رفتید کلا دانشگ ... رفتم شیمی بری سر کار بیشتر می ارزه تا درس بخونی آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤