2777
2789
عنوان

مولودی یا عروسی

676 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من نزدیک دوماه عقد کردم احتمالا قبل محرم عروسیم هست حالا این وسط ی مشکلی پیش اومده کلا ما خانوادمون عروسی داخل تالار با دی جی و آهنگ و ایناس البته خانوما و آقایون جدا 

اما خانواده همسرم چون خانواده شهیدن و خواهرشوهرم فقط یکم زیادی حساسه که عروسی آهنگ نباشه البته هنوز چیزی نگفتن ولی از عقد و بله برون و عیدی اینجوری بود همسرمم چون بچه کوچیک و پدر مادرش فوت شدن نمیتونه زیاد روحرف خانوادش حرف بزنه و اونام به گردنش خیلی حق دارن ولی از یه طرفم من موندم چیکار کنم خب منم جوونم آرزو دارم

دوست ندارم بی سر و صدا برم خونمون بعد خانواده ما هم اگر قرار باشه مولودی باشه کلی مسخره بازی درمیارن منم ترجیه میدم به جاش کلا عروسی نگیرم بگم بریم زیارت کربلا 

ولی باز دوست دارم عروسی باشه

پدر مادرش فوت شدن بعد خانواده داره 🤔

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.