2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب نظر من خوبه چون تمام اتفاقات ناراحت کننده از ذهنت میره بیرون یه جورایی ‌‌ حذف  میشه.من از یه سری اتفاقات ناراحت منفی تو ذهنم اذیت میشم ک البته مشاور هم رفتم ‌‌.  

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
ب نظر من خوبه چون تمام اتفاقات ناراحت کننده از ذهنت میره بیرون یه جورایی ‌‌ حذف  میشه.من از یه ...

بله دقیقا واسه اینطور مشکلات یا ناراحتی ها یا غصه های گذشته که ادم هرکاری میکنه از یادش نمیره به نظرم منم عالیه 👌🏻

بله دقیقا واسه اینطور مشکلات یا ناراحتی ها یا غصه های گذشته که ادم هرکاری میکنه از یادش نمیره به نظر ...

دقیقا خیلی دوست دارم یه آدم مورد اطمینان واسم پیدا بشه کمک کنم خودمو .چون خیلی دارم اذیت میشم تو زندگیم  با همسرم هم تاثیر زیادی گذاشته به صورت منفی. همش فکرای گذشته تو مغزمه.

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya

قطعا بهترین دکتر داوود نجفی توانا هست.

https://www.drnajafitavana.com/

021-22899146

021-22899145

021-22899148

021-22899147

تهران، خیابان شریعتی،بین میرداماد وظفر،جنب پمپ بنزین، کوچه شواری،ساختمان پزشکان سینا طبقه پنجم

اینستاگرام:       @drnajafitavana

قطعا بهترین دکتر داوود نجفی توانا هست. https://www.drnajafitavana.com/ 021-22899146 021-22 ...

انچام نمیده بهش گفتم

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام شما پیدا کردید؟

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️
باشه عزیزم .    

عزیرم پیدا کردید؟

ب نظر من خوبه چون تمام اتفاقات ناراحت کننده از ذهنت میره بیرون یه جورایی ‌‌ حذف  میشه.من از یه ...

پیدا کردید عزیزم لطفا به منم بگید

2790
2778
2791
2779
2792