2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرگیجه  گوش درد  شنوایی کم  مثلا تو گوش حس کنی هوا هست

من هیچ کدوم رو ندارم فکر میکنم سرگیجه من عصبیه چون هم سردرد تنشی دارم هم دندون قروچه چون انقد فشار میدم فکم دکتر گفت در رفتگی داره گوشمم برای اون تیر میکشه موندم برم گوش حلق بینی یا نه چون ۲ بار قبلم فکز کردم گوشم مشکل داره بعد فهمیدم همین درد عصبیه داروی بیاسرک ۱میلیون ۲۵۰ هست اصلش میترسم الکی بخرم به کارم نیاد 

من هیچ کدوم رو ندارم فکر میکنم سرگیجه من عصبیه چون هم سردرد تنشی دارم هم دندون قروچه چون انقد فشار م ...

خب عزیزم پس برو متخصص حلق و گوش 

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
ندارم تهوع..فکر کنم مال من سرگیجه عصبیه چون تو خانواده سابقه داریم

اگر از مایع گوش باشه زود خوب نمیشی باید بری دکتر اگر دیدی سرگیجهت طولانی شد برو دکتر

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

سرگیجه از کم خونی هم پیش میاد

مامان من هم کم خونی داره هم مایع میانی گوشش تکون خورده...سالی چند بار حالش واقعا بد میشه....استرس ویهویی از جا بلند شدن وعکس العمل سریع به کاری این حالت ها رو بدتر میکنه.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁