2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

براساس تجربم میگم بت کتاب خونه محلتونو پیدا کن بر بشین بخون تا موقعه ای که تعطیل بشه دکتر خانم میشی

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
براساس تجربم میگم بت کتاب خونه محلتونو پیدا کن بر بشین بخون تا موقعه ای که تعطیل بشه دکتر خانم میشی

آخه شرایطم خاصه و باید به فکر منبع درآمدم باشم پدرم فقط یه کارگره  و میخوام تمامی هزینه های تحصیلم رو خودم بدم

اخه چجوری ؟

جامعه ما مدرک گراعه.دکتر دکتر بکنه.ولی تو بر پایه این رو جلو.بر پایه پرستیژ و کلاس و موقعیت اجتماعی نرو جلو.خیلی ادما با این که برا دکترا میخونن کارم میکنن.دیگه برا ادمی که تازه برا لیساس میخواد بخونه هم زمان کار کردن نشدنی نیست.سخته ولی نشدنی نیست.دنبال مقام نباش دنباله پول باش.هیچ کدوم از این ادمایی که بهت میگن درس وقتی به پزشک بی کار و بی پول بشی بی هیچ مهارتی چون تمام وقت درس خوندی دستتو نمیگیرن.کی دستتو میگیره؟مهارتی که همراه درس یاد گرفتی و ازش پول در اوردی.حتی کاری که بعدا با درس بهش رسیدی رو این مهارت با پولی که میسازه میتونه گسترش بده.از الان کار کن

2824
2823
2791
2779
2792