2777
2789
عنوان

بابام خسیسه

167 بازدید | 9 پست

بچه ها واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

شاید نتونم اسمشو خساست بزارم خب مرد قدیمه یه سری چیزا رو متوجه نمیشه و نمیخواد پول بابت بده وگرنه از لحاظ خرج خونه و لباس و طلا و اینجور چیزا اصلاااا خسیس نیس 

اینم بگم پول داره ها نکه نداشته باشه  

مثلا لپ تاپ میخوام بخرم یه مدل انتخاب کردم ۳۰ ملیونه بعد میگه چه فرقی داره اون ۱۶ تومنی رو بردار:/ هرچی تفاوتاشو براش میگم دوباره همینو میگه 

خوب نیاز دارم رشتم‌مهندسی کامپیوتره دانشگاه دولتیم‌میرم هزینه دانشگاه نمیده 

یا مثلا میگم میخوام آموزش برنامه نویسی بخرم یه دوره اندروید میگه چقدره میگم ۳ ملیون میگه خو چرا با خود استادا دانشگاهت پیش نمیری؟؟

چیکار کنم😭

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

چه حیف

پول تو جیبی بگیر

یا طلا بفروش خودت ثبت نام

کن

مغزت باید پرورش پیدا کنه

مدام آموزش ببینی

از کلاس دانشگاه چیزی در نمیاد 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خسیسه فقط بگیر نگیر داره خساستش

نه اخه مثلا اگه به جا ۳۰ ملیون بگم ۱۰۰ تومن بده ماشین بگیرم میده ولی میگه ارزش نداره کامپیوتر ۳۰ ملیون باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

16 میلیونی رو بخر اون کلاستم ثبت نام کن قناعت کن جانم که قناعت نکوست 😶

خوب مناسبم نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40