2777
2789
عنوان

چرا ترکم میکنن؟

279 بازدید | 14 پست

ترم  قبل من محبوب ترین شخص کلاسمون بودم 

با ۳ تا دخترا دوست صمیمی بودم (کلا ۷ تاییم) همه دوستم داشتن تو همه اکیپا بودم پسرامون هم اخلاق منو خیلی بهتر میدونستن 

الان پسرا پشتم حرف میزنن دخترا هم فقط ی دوست صمیمی دارم اون دوتا خیلی عادی دیگ دوستم نیستن 

من واقعا نمیدونم چیکار کردم ک از چشم افتادم و دو تا دوستمو از دست دادم😐

حتی رفتم  سمتشون باهاشون اشتی کنم محل ندادن 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم سرم آبروریزی راه افتاد

دوست صمیمیم گف تو .....خواب دوس پسرم شدی😑😑😑

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
واقعی؟

نه بابا دوس پسرش شبیه 💩 بود میخواستمش چی کار😂

کل ارتباطم باهاش یه سلام حال شما خوبه بود😂

قضیه این بود ظاهرا دوس پسر هول ایشون به من نظر داش و موقعی که باهاش کات کرد اینو بهش گف.دختره هم به خون من تشنس ول کنم نیس همچنان

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
به تو حسودی میکنن از اولشم دوست نبودن و از روی حسادت دوستی کردن چون حریفت نمیتونستن بشن متأسفانه طرف ...

اخه اونا بهتر منن از خیلی لحاظا برا همین فک نمیکنم بهم حسودی کنن اتفاقا همین ۴ نفری ک الان با من مشکل دارن چند بار بهم گفتن  که تو هیکلت خوب نیس قیافت خوب نیس اخلاقت خوب نیس لباسات خوب نیس و ...