2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ک قبول کردی دوست عزیز🌹🌹🌹

قابلتو نداشت دوست عزیز😏

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
تاثیر داره واقعاااا تا چند وقت انجام بدم؟

چون با بتادین داخل واژنتو شست و شو دادی به احتمال زیاد واژنت زخمم شده از خشکی زیاد   هم با سرنگ عسل و تزریق کن به داخل واژنت هم یه قاشق عسل و یه استکان ابو قاطی کن در طول روز چند بار واژنتو باهاش شست و شو بده 

چای بابونه ام مصرف کن طی این مدت

بیرون واژنمو شستشو بدم فقط؟؟؟

اگه داخل واژنت زخمه عسل و تزریق کن به واژنت اگه زخم نیست با اب و عسل بیرون واژنتو شست و شو بده سعی کن با انگشت  محل دخولم  شست و شو بدی البته اینا درمان سنتیه اگه دیدی خیلی خشکیت زیاده برو پیش متخصص احتمالا اوزون تراپی و کربوکسی تجویز کنه اگه خیلی خشکیت زیاد و وخیم باشه

موقع نزدیکی با همسرت متوجه میشدی اگه داشتی  درد خیلی زیاد به حدی که نتونی رابطه داشته باشی و ح ...

درد داشتم ولی به خاطر خشکیه 

ولی خونریزی نداشتم

این بتادینه خیلی بد بود اصلا

🌻🍃
درد داشتم ولی به خاطر خشکیه  ولی خونریزی نداشتم این بتادینه خیلی بد بود اصلا

اصلا تزریق بتادین به واژن اصلا چیز اصولی نیست من موندم که واقعا اون دکتر مدرکشو از کدوم طویله ای گرفته

حالا ایشالا که خوب میشی عزیزم

من خودم کلا به استفاده از این مواد توی خونه برای ناحیه تناسلی زیاد موافق نیستم چون خیلی حساسه برای همین برای درمان خشکی واژن پیش یه دکتر رفتم به اسم افسانه مهرنامی. کارش خیلی خوب بود من واقعا راضی ام

اگه بخوای میتونم ادرس اینستاشون رو بهت بدم بری سر بزنی

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/DrAfsanehMehrnami/

تلفن: ۰۹۹۰۴۸۸۰۵۸۸