2777
2789
عنوان

کیا سریال جیران رو نگاه میکنن بیاین 😚

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 64 پست
من فیلم های تاریخی و این مدلی رو دوست دارم  دوستم گفت خیلی تغییر دادن تاریخ رو  ولی گفت ...

آره

فک کن زنای قاجار روبنده داشتن

جلو مرد نمیومدن

این جلو کلی سرباز بدون روبنده سوار اسب شد 

و ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند قسمتی که دیدم افتضاح با بازی های افتضاح تر  مخصوصا همون بهرام رادان  البته شاید بعدش ...

واقعا ؟ بهرام رادان ک خوبه 

البته من یه کلیپ نگاه کردم ببینم صحنه سازی چجوریه 

زیاد نقشه به رادان نمیومد 

من فیلم های تاریخی و این مدلی رو دوست دارم  دوستم گفت خیلی تغییر دادن تاریخ رو  ولی گفت ...

تغییر دادنشون در این حد بوده که ببخشید انگار تپاله‌ ی گاوی که مگس دورش می‌ چرخه رو به شکل دسته گلی که پروانه روشه به تصویر کشیدن

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
قشنگه از الان نظر سنجی میکنی برای تابستون😏

اره اخه الان تو اینستا یه کلیپ ازش اومد اکسپلور کنجکاو شدم 

ضمنا به شما چه ارتباطی داره بقیه ش؟؟!!

عجبا ادم یه تاپیک میزنه یه سوال میپرسه به جزئیات گیر میدن 

خود شخصیت اشکان خطیبی رو دوست دارم تو خاتون که درخشید  ولی فقط به خاطر اون دختره نقش مقابلش نگ ...

منم ب خاطر شیرزاد نگاه میکردم 😂 ولی انصافا خوب بود دوست داشتم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️