2789

وا خوبه که

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه که 

نههه.مثلا امروز مامانم وخواهرم خونمون بودن میگم توکه نیستی درهفته بیا بخاری رو ورداریم مبلا روجابه جا میگه نه زشته مهمون نشسته.خو عاقا اینا غریبه نیستن.دوست داشتم کلشو بکنم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نههه.مثلا امروز مامانم وخواهرم خونمون بودن میگم توکه نیستی درهفته بیا بخاری رو ورداریم مبلا روجابه ج ...

خب خیلی ببخشید ولی هرچقد هم مادر و خواهرتون مهمون نباشن بازم حرف درست را زده 

قدرشو بدون همسر ادم اگه بی ادب باشه خیلی سخته 

میشه 
خب خیلی ببخشید ولی هرچقد هم مادر و خواهرتون مهمون نباشن بازم حرف درست را زده  قدرشو بدون همسر ...

خوب من دوست دارم بااقوام درجه یک راحت باشیم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نمیدونم ولی من دوست دارم شوهرم اینجوری باشه 

اگر مجردی خدا قسمتت کنه

نمیدونم دعا بود یانفرین😅