bahartarin مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 67 عنوان تتوی رژلب 70 بازدید | 5 پست سلااااامکی اینحا تتو رژلب انجام داده؟ راضی بودین؟ چه رنگی؟ بعد یه مدت طولانی مثلا ۱سال رنگش حالت کبود نمیشه؟ 1401/01/26 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mayly عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6723 نکنین از اینکارا😑 من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
مامان_2جوجه عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1574 مامانم انجام داده خیلی طبیعیه رنگش به نظرم اگه لبت بیرنگه خوبه انجام بدی اما دردش بینهاااایت زیاده دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
bahartarin مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 67 مامانم انجام داده خیلی طبیعیه رنگش به نظرم اگه لبت بیرنگه خوبه انجام بدی اما دردش بینهاااایت زیاده ببین لبم بی رنگ نیست اتفاقا یه حالت قهوه ای داره مال من بخاطر همین میترسم رنگش بد شه
مامان_2جوجه عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1574 ببین لبم بی رنگ نیست اتفاقا یه حالت قهوه ای داره مال من بخاطر همین میترسم رنگش بد شه خب انجام نده وقتی لبت خوبه دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍