2777
2789
عنوان

متنفرم ازش

273 بازدید | 14 پست

من از مامانم متنفرم.متنفر

همه چی دارم‌.پدرم بهترین پدر دنیاست،خانواده پدریم طلان،با هیچ کس بد نیستن و خیلی مهربونن.هیچ مشکل مالی ندارم.

ولی مادرم خوب نیست.همش داد میزنه.همش ضد حاله

نمیتونم نفس بکشم از دستش

گریه ام میگیره وقتی فکر میکنم به اون روزا که نقاشیمو پاره میکرد،من عینکی بودم اتقدر میزدم که یه روز عینکم شکست.بابام هیچی بهش نمی‌گفت چون خونه نبود که ببینه.

هر جا میریم،تا میام خوشحال باشم دوباره حالمو بد میکنه.هزار تا همسن خودش هست اما میشینهشت اتاق ببینه من و دختر عمو هام داریم جی میگیم.با این که بحث های ما هنوز همون بحث های ۱۵ سال پیشه.

تو دورهمی ها همه کنار ماماشون هستن و من آنقدر دلم باهاش بده که همیشه تنها میشینم.

هیچ وقت نمیتونم باهاش برم خرید.چیزایی رو انتخاب میکنه که پیرزن های ۷۰ ساله نمیپوشن. شاید بخوام منم رنگ های شاد رو بپوشم 

یه زن خشکیه که همزمان که تسبیح دستشه مثل آب خوردن نفرینم میکنه.

خدایا کمکم کن.نمیخوام مثل اون بشم‌.زندگیمو تباه کرده

خاطرات بدم تموم نمیشن 

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم مادر بنده خدات تو یه کاری باهات مخالفت کرده الان اینجوری داری راجع بهش میگی

نه عزیزم.ففط خاطراتم زنده شد و الان تو اتاقیم که صدای داد و بیدادش میاد.

درکت می‌کنم مادر خودته یا ناتنیه؟ من یه همکلاسی داشتم مادر ناتنی داشت اونقدر اذیتش میکرد که این دیوو ...

تنی عزیزم.اگه ناتنی بود که توقعی نداشتم

با بابات درمیون بذار برو بهش بگو دیگه نمیتونم بابا 

اگه میتونستم اون موقع ها که میزد تو صورتم کبود میشد و بابام میگفت چیشده میگفتم از دوچرخه افتادم میگفتم

بابام خیلی روش فشاره

خودش میدونه زنش چجوریه نمیخوام اذیتش کنم

احتمالا تو زندگي خطايي نكردي مثل دوست پسر يا هركار  ديگه مادرت هم دائما يا كنترلت مي كنه ي ...

باید بگم که من جز درس خوندن هیچ کار دیگه ای تو زندگیم

چون دوست نداشتم

اما این انقدر دلش کثیفه که دیروز تک ماشین گفت زنا رو میبینم حالم بد میشه( منظورش این بود که همه زن ها خرابن) بابام هم کلافه شد و داد زد گفت بس کن

چندتا برادر خواهري 

فقط یه برادر کوچیک تر دارم.که وقتی اول بودم به دنیا اومد.تو بدترین سالای مدرسه که همه مامانشون کنارشون بود این حتی براش مهم هم نبود

به بابات بگو مادرت پيش روانپزشك ببره چون مشكلة اساسي 

این نمیره 

ولی دلم نمیخواد بره.خلاصه من تا چند سال آینده دارم میرم از پیشش

میخوام عذاب بکشه تو تنهایی خودش

اون موقع خودم میرم روانشناس که از دست افکار خرابش راحت شم