2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون کورتون بزنیم صرر داره؟ اخه تو نت نوشته بود باعث صعیف شدن غضروف میشه...میترسم دکتر بهم کورتون ...

عزیزم پزشک خود من به هیچ عنوان تزریق نمیکنه مگر با اصرار و خواهش و التماس خود بیمار 

به شدت باید ماهر باشه تو این زمینه پزشک و مقدار کمی تزریق کنه 

منم تو نت در مورد ضررهاش خوندم عزیزم 

درنهایت با پزشکتون مشورت کنید عزیزم 

ایشون علمشون بسیار بسیار بیشتره 

نه عزیزم خیلی راحته میری انگار میخوای بیدار میشی 

خداروشکر خیلی میترسم خراب شه بینیم ار نیمرخ ک همه قشنگه مهم تمام رخه که میترسم به صورتم نیاد از اونجایی که خانواده هم مخالفن شدید میترسم سرزنش شم بعدا😔😔😔😔😔😔

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤
عزیزم پزشک خود من به هیچ عنوان تزریق نمیکنه مگر با اصرار و خواهش و التماس خود بیمار  به شدت با ...

من از بینیم راصی هستم با اینکه پر از ورمه،قصد دارم بهیچ وجه کورتون نزنم....حتی اگه دکتر بهم بگه.

گلم بگو بینی من کی قوس دار میشه

عزیزدلم والا منم اطلاعاتم در حد خود شماست 

اما اطرافم کسایی که عمل کردن رو زیاد دیدم ( یه مدت شاغل بودم تو کلینیک زیبایی ) اکثراً تا ۶ ماه قوس می افتاد رو تیغه 

خود من سر ۲ ماه افتاد 

امیدوارم بیشتر نشه چون خوشم نمیاد بیشتر از این 

من از بینیم راصی هستم با اینکه پر از ورمه،قصد دارم بهیچ وجه کورتون نزنم....حتی اگه دکتر بهم بگه.

اگه راضی هستی که عزیزم واقعاً نزن 

دیگه وقتی اوکیه بینیت چرا بزنی ؟!! 

بینیتون به مرور زمان عالی تر از الان میشه