2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گوشتی نبود غضروفی بود  تجویز کرد ولی نزدم

نمیدونم حالا من پزشک نیستم 

ولی با توجه به تجربم میگم که اطرافیان من حاضر به زدن کورتون نشدن مگه اینکه بینی قبلی گوشتی بود و از روزی که گچ برداشتن تا الان آنچنان تغییری نکرده باشه بینیشون و ورم کمتر نشده باشه

منم همینو گفتم اما طبیعیه بدون قوس شده ماه۵ بهم گفت اصلا برات قوس ندادم ربطی ب ورم نداره..اما اگه شما گفته قوس داده حتما بعدا مشخص میشه

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
منم همینو گفتم اما طبیعیه بدون قوس شده ماه۵ بهم گفت اصلا برات قوس ندادم ربطی ب ورم نداره..اما اگه شم ...

اخه من گفتم قوس دارشه خودش بعد عمل می عروسکی الان طبیعیه

معمولاً تو اکثر بینیا ۶ ماه طول می‌کشه قوس بیفته رو تیغه ی بینی  روزای اول بینی من طبیعی بود&n ...

عزیزم درددارع بعد ازعمل میشه بگی؟ممکنه ادم بیهوش میشه دیگه ب هوش نیاد😐😂

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
نمیدونم حالا من پزشک نیستم  ولی با توجه به تجربم میگم که اطرافیان من حاضر به زدن کورتون نشدن م ...

بنظرتون کورتون بزنیم صرر داره؟ اخه تو نت نوشته بود باعث صعیف شدن غضروف میشه...میترسم دکتر بهم کورتون بده،قبلش ضررهاشوبدونم بهتر میتونم تصمیم بگیرم که بزنم یا نزنم

عزیزم درددارع بعد ازعمل میشه بگی؟ممکنه ادم بیهوش میشه دیگه ب هوش نیاد😐😂

عزیزم حتما 

من دردی نداشتم 

یه درد خیلی مختصره که با استامینوفن کدئین رفع میشه 

اونم فقط ۲ ، ۳ روز اول 

خیلی مختصرع ‌

طوری که خودت بعد از همون ۲ ، ۳ روز اول دیگه میذاری کنار مسکن رو 

و اینکه من قبل از عملم باید حتما به پزشک متخصص قلب و عروق و متخصص بیهوشی مراجعه میکردم 

ویزیت میشدم 

نوار قلب و انواع و اقسام آزمایشا و تست کرونا و ایدز و هپاتیت و .... این داستانا 

بعد پزشکم عملم میکرد 

یعنی کلا مراحل کار پزشکم این بود 

کوچکترین مشکلی اگه وجود داشت عمل نمی‌کرد حتی کم‌خونی خیلی کوچولو یا حتی ضعف اعتماد به نفس !!! 

بابت همین من ذره ای بابت بیهوشی نگرانی نداشتم