2777
2789
عنوان

ازدواج کردن سخت شده؟

191 بازدید | 17 پست

اگر خانواده تون نزارن ازدواج کنید(با۲۳سال سن بگن زوده) یا بگن خودت با یه کسی آشنا شو،شماهم دوست داشته باشید ازدواج کنید ولی کسی ک دوستتون داره ۲٠سالشه وهنوز نمیتونه ازدواج کنه میمونید به پاش؟ اگر نمی مونید چطوری با کسی آشنا می شید؟

بستگی به شرایط طرف داره ولی من به شخصه دلم نمیخواد همسرم از خودم سنش کمتر باشه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال چی نداره ک پسر کوچیک تر باشه

اماااا

ب شرطی ک مثلا شما سی و سه ساله باشین و اقا سی ساله

نه ی پسر بیست ساله که نه چیزی داره نه میتونه داشته باشه ن میشه ب عنوان تکیه گاه نگاه کرد

پس این اشتباهو نکن عزیزم حتی اگ تونست بیاد قبول نکن

و درباره سوال دومت من به شخصه ازدواج سنتی رو ترجیح میدم

اگر من باشم ازدواج نمیکنم 

مگر ایه قرانه همین امسال ینفر پیدا کنم ازدواج کنم 

هر وقت ادم مناسبش که منم دوستش داشتم بود چند ماه اشناییت داشتیم و رفت و امد  بیاد خاستگاری

عزیزم دانشجو تازه  متولد۸۱ خب چطوری زندگی رو شروع کنیم☹️

یه سوال چطوری با هم آشنا شدین؟

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
عزیزم خواستگار سنتی من خیلی کم داشتم و یا به دلم ننشستن

سنتی شاید براتون بد جاافتاده

منظورم مثل قدیم نیست ک ندیده بیاد

بیرون اگ چراغ سبزی داشتی شماره خانواده رو بدن بگو زیر نظر خانواده

البته ب شرطی ک ادم معقولی باشه

هم دانشگاهی هستیم

اخه دانشگاه چند ساله غیر حضوری بوده...ایشونم متولد ۸۱ در خوشبینانه ترین حالت ممکن پارسال داشنجو شده که غیر حضوری بود...چطوری با هم آشنا شدین؟

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...