2777
2789
عنوان

آزمايش آمنيوسنتز

116 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، من آزمايش غربالگري اولم عدد ان تي جنين ٣.٢ بوده و دكترم برام آمنيوسنتز نوشته ميخواستم بدونم عددم بالاست؟ و اينكه به لحاظ الان اگه گرمي بخورم تاثيري داره يا ديگه ديره؟ چون ميگم اين سندروم دان به سردي رحم ربط داره😔ميشه راهنماييم كنيد 

متاسفانه عدد ان تی بالاست، نباید بیشتر از 2 باشه

نگران نباش جاری منم همینطور بود ازمایش امینو داد الان پسرش صحیح و سالمه خداروشکر

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

عزیزم چرا سلفری نمیدی؟

خطر وریسکش خیلی کمتره منم تو آزمایش ان تی ریسکم بالا شد دکتر گفت آمینوسنتز من خودم سلفری دادم خداروشکر جوابش خوب بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم این فقط یک احتماله نه به معنای قطعی سندرم داون ،یک آمنیوسنتز می‌تونه آرامش شمارو برای ادامه ی بارداری فراهم کنه ،من مطمىنم جنین شما سالمه ،مخض اطمینان و آرامش امنیو سنتز کنبن ،ربطی به گرمی و سردی هم نداره.به خدا توکل کنین و توسل به ائمه

عزیزم چرا سلفری نمیدی؟ خطر وریسکش خیلی کمتره منم تو آزمایش ان تی ریسکم بالا شد دکتر گفت آمینوسنتز م ...

عزيزم دكترم تاكيد داره به آمنيو ميگه عددت واسه سل فري بالاست

سلام گلم شما آی وی اف کردی؟ چه جنینی انتقال دادین بلاست یا کامپکت چیزی؟

آره عزیزم ۲تا جنین بلاست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم دكترم تاكيد داره به آمنيو ميگه عددت واسه سل فري بالاست

بنظرم با یکی دوتا دیگه دکتر مشورت کن بعد انجام بده عزیزم 

انشاءالله چیزی نیست خودتو نگران نکن 

آره عزیزم ۲تا جنین بلاست 

دوقلوعه   خدا حفظش کنه

منم یدونه بلاست گذاشتم رفتم آ ن تی گفت احتمالا دختره ولی من هرکی دیدم بلاست گذاشته پسرش شده حالا میخوام برم خرید ولی دو دلم میگم نکنه آنومالی یه چی دیگ بگه

اینم بگم گفت ۶۰ الی ۷۰درصد دختره

دوقلوعه   خدا حفظش کنه منم یدونه بلاست گذاشتم رفتم آ ن تی گفت احتمالا دختره ولی من هرکی دیدم ...

نه فدات یه دونه اش گرفت خدا نگه داره نی نی تو 

از الان خرید نکن بذار مطمئن شدی بعد تو ان تی به منم گفت ۶۰ درصد پسره که درستم بود به ان تی زیاد اعتباری نیست

قربونت برم دل تو دلم نیست ولی آنتی خطا داره نمیدونم دیگ همینه یا میخاد بازیمون بده    

انشاءالله همون چیزی که دلت میخواد هستش وسالم وصالح میاد تو بغل مامانش عزیزدلم

2790
2778
2791
2779
2792