2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

303 بازدید | 8 پست

خیلی مایله ازدواج کنه ۲۷سالشه 

پدرش یکم عصبیه و از مشکلات جنگه ک اثرگذاشته 

اوایل خواستگاراشو رد کرد.

زیاد بیرون نمیزاره بره یکم سخت گیره مثلا .

خیلی ناامید شده از همه چی.

دوس داره سرسامون بگیره .

واقعا یه خانوم به تمام معناست .

دعایی چله ای چیزی هست که بخونه.

یه اتفاق خوب یا ی همسر خوب براش برسه 

ی همچین چیزایی

ببخشید خوب تعریف نکردم تعریف کردنم خوب نیس😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اشتباه ما اینه که برای فرار از شرایط بد میخوایم ازدواج کنیم...چشمامونو میبندیم و میگیم بله...بعد که چشمامون وا شد میگیم ای وای باید چشمام رو کلا ببندم

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

چله دعای معراج وسوره یاسین

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍

احسنت به این خانواده خوب‌ببین‌چقدخوبن که عروسشون نگران خواهرشوهرشه.من وقتی ازدواج کردم خواهرشوهرم‌مجردبود.مادرشوهرم‌نمیییدونی چکارمیکردبامن ازحرص اینکه اون مجرده من‌متاهل.نمیزاشت منوشوهرم اصلاکنارهم بشینیم عزامیگرفت .ولی وقتی دخترش شوهرکردهمه خوشی وذوقش این بودکه اونارو تنها بندازه تواتاق و گزگز بالا میکرد

انشاا  بیایی تعریف عروسیش کنی  به حق جد سادات وبه حق پنج تن ال ابا خدا خودش نظری کنه

الهی آمین ممنون عزیزم.

خیلی دختر ماهیه دوست دارم سرسامون بگیره بیشترخوشحالیشوببینم