ظهرها که مامان بابام ناهار میخورند گرسنه م میشه اما این دلیل نمیشه بگم شما نخورید چون من روزه ام .....خیلی بد رستوران و ....تعطیل کردند به خاطر روزه دارها ..... اصلا نمیفهمم چرا کسی نباید تو خیابون چیزی بخوره٫؟مگه بقیه ایام سال که ما غذا میخوریم و فقیرها نمی تونن مشکلی پیش میاد که حالا اینقدر سخت گیری میکنند٫؟ واقعا جهان سوم هستیم.اگر انسان روزه درک کنه این ها ملاک نیستند
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
آفرین به تربیت و شعورت ❤ من مشکل معده دارم تو مدرسه نمی زارن چیزی بخوریم تو راه هم که ...
درک میکنم
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*