2777
2789
سلام عطسه کردی ؟

سلام یک مدتی هست این مشکل را دارم حتی قبلا با انفیه نمیزدم بعضی مواقع حسش هم دارم ولیکن خداروشکر یک چند وقتی هست با انفیه دوسه تا عطسه میزنم قبلا انفیه فقط حس عطسه را ایجاد میکرد نه عطسه.میخوام طوری باشه که خدا کمک کنه بدون انفیه عطسه ام مثل قبل باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یک مدتی هست این مشکل را دارم حتی قبلا با انفیه نمیزدم بعضی مواقع حسش هم دارم ولیکن خداروشکر یک ...

سلام ، ممنون از پاسخت عزیزم،  ان شاالله که مثل قبل خوب بشی . منم ۴ روزه اینطوری شدم ، خیلی نگرانم همش دارم فکر میکنم که چرا .

سلام ، ممنون از پاسخت عزیزم،  ان شاالله که مثل قبل خوب بشی . منم ۴ روزه اینطوری شدم ، خیلی نگرا ...

خواهش میکنم با تجربه میگم همه جا همه آزمایش انجام دادم مشکل خاصی نیست تحقیق کردم خیلی ها این طوری میشن بعد خوب میشن ، درکت میکنم من دقیقا مثل شما هستم.ان شاءالله خوب میشی

خواهش میکنم با تجربه میگم همه جا همه آزمایش انجام دادم مشکل خاصی نیست تحقیق کردم خیلی ها این طوری می ...

مامان منم هرازگاهی اینجوری میشد .یکماه درگیر اومدن دوسه تا عطسه بود😂این اواخر کشف کرده بود هرموقع عطسش میخواد بگیره ب افتاب نگاه میکردو چندتا پشت سرهم میزدنمیدونم افتاب چ ویژگی داشت براش😮

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
مامان منم هرازگاهی اینجوری میشد .یکماه درگیر اومدن دوسه تا عطسه بود😂این اواخر کشف کرده بود هرموقع ع ...

اره بعضی مواقع آفتاب عطسه را برای بعضی ها تحریک میکنه