2821
2789
عنوان

۳۰سالم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
نه بهانه نیست بودن تو دوستام که ۵سال پیش آموزش دید ولی درآمد ندارهم از اون طریق

خب پس هیچکار نکن هرچی گفتن گفتی نمیشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رتبه ای نیست جانم...معدل دیپلمت بالای ۱۲باشه قبولی

واقعا؟ پس چیه میگن کنکور سخته  رشته روان آوردن سخته 🥲..شما الان استاد دانشگاهین؟ منم آرزومه یه روز استاد دانشگاه بشم🥰😃

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

واقعا؟ پس چیه میگن کنکور سخته  رشته روان آوردن سخته 🥲..شما الان استاد دانشگاهین؟ منم آرزومه یه ...

رشته های تراز یک سخته...مثل دندون دارو پزشکی...یا دانشگاه های تاپ مثل تهران و صنعتی شریف و...

که اینها هم اینقدر ظرفیت هاش بالا رفته که خیلی ها قبول میشن

دانشگاه دولتی ازاد بین الملل 

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
خب پس هیچکار نکن هرچی گفتن گفتی نمیشه

خب بجز خیاطی و شیرنی پزی که باید خودم برا خودم مشتری ایجاد کنم چیز دیگه پیشنهاد ندادن خب من تو مورد مشتری جذب کردن اصلا استعداد ندارم

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز