2777
2789
عنوان

۳۰سالم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
میشه بیشتر توضیح بدی درمورد دانشگاه علمی کاربردی؟

دانشگاه علمی کاربردی دو نوع ثبت نام داره

برای افرادی که دیپلم دارن یا بالاتر

یکی اینکه شهریور ماه میرن سایت سازمان سنجش و از روی پفترچه رشته مورد علاقه رو انتخاب میکنن و سازمان سنجش توی مهر اسامی قبولی رو اعلام میکنه

یا اینکه شخصا میری به دانشگاه ها سر میزنی و برای اینکه دلنشجو اونحا بشب اسم میدی...موقع ثبت نام دانشگاه کار ثبت نام رو برات انحام میده

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
اره میتونی تو دوارن چهارساله ی دانشگاه برو کاراموزی واست میشه سابقه کار بعد از اونم شروع میکنی به کا ...

یکم اعتماد بنفسم کمه نمیدونم کجا برم چی بگم تا شروع کنم به کار اموزی

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دانشگاه علمی کاربردی دو نوع ثبت نام داره برای افرادی که دیپلم دارن یا بالاتر یکی اینکه شهریور ماه ...

هزینش چقدره بنطرت

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

دانشگاه علمی کاربردی دو نوع ثبت نام داره برای افرادی که دیپلم دارن یا بالاتر یکی اینکه شهریور ماه ...

مدرکش معتبره؟تداخل ندارم با دانشگاه دیگه مثال آزاد یه رشته بخونی کاربردی یه رشته دیگه

یکم اعتماد بنفسم کمه نمیدونم کجا برم چی بگم تا شروع کنم به کار اموزی

اولین قدم دانشگاهه بعدش تو سایت جابینجا جاب ویژن ای استخدام و ایران تلنت رزومه درست کن و سرچ کن کاری که دوست داری رو 

قرار نیست اولین جا استخدام باشی باید صد جا رزومه بفرستی و زنگ بزنی تا یکیش بشه 

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 
بابا کلاس هزینه بره....بعدشم بتونی کار پیدا کنی یا نه ....یه کاراییه که باید بلد باشی خودتو جا بنداز ...

اینا بهانس همین بهانه هام باعث شده شروع نکنی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
هزینش چقدره بنطرت

خیلی کم...ترمی یک و صد اینا

من اون دانشگاه ها تدریس میکنم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
بابا کلاس هزینه بره....بعدشم بتونی کار پیدا کنی یا نه ....یه کاراییه که باید بلد باشی خودتو جا بنداز ...

کی گفته ؟ ببین اگه دنبال بهونه ای بیخیال شو 

خاله ی من از تو اینترنت و اینیستا و یوتیوب ژله و دسر و کیک یاد گرفته استاده 

الان از کافه ها و قنادیا دنبال می‌گردن واسه دسر و کیک خانگی

پیج میزنی واسع مهمونیا سالاد و دسر و ژله و کیک درست کنی 

زیورآلات از نت یادگرفت اینترنتی میفروخت 

خیاطی و گلدوزی تو اینیستا پره سفارش میگیری

همه اینا فقط خلاقیت میخواد با اراده نه بهونه

مدرکش معتبره؟تداخل ندارم با دانشگاه دیگه مثال آزاد یه رشته بخونی کاربردی یه رشته دیگه

معتبره

بله داره

چ خوب ..ممنون 

واینکه من میخوام تو کنکور رشته روانشناسی تو شهر خودمون قبول شم ..باید رتبه ام چند باشه 

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

چ خوب ..ممنون  واینکه من میخوام تو کنکور رشته روانشناسی تو شهر خودمون قبول شم ..باید رتبه ام چ ...

رتبه ای نیست جانم...معدل دیپلمت بالای ۱۲باشه قبولی

اینا بهانس همین بهانه هام باعث شده شروع نکنی

نه بهانه نیست بودن تو دوستام که ۵سال پیش آموزش دید ولی درآمد ندارهم از اون طریق