2777
2789
عنوان

پارتنرم بهم دروغ میگه ولی من..... !

430 بازدید | 14 پست

چندماهی هست با یکی اشنا شدم و واقعا حالم کنارش خوبه ولی احساس میکنم خیلی بهم دروغ میگه! اما با وجود مشکلاتی که داره به دیدنم‌میاد یهویی کنارمه و وقتی کنارمه درخواستی نداره ازم ولی من خیلی شکاکم به رفتاراش رفتاراش نسبت ب قبل تغییر کرده حس میکنم دروغ میگه ولی نمیخام جوری بشه که روم تو روش باز بشه من چه رفتاری میتونم داشته باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه لحاظ دروغ میگه ؟!

مثلا دیشب بمن گفت خونه خواهرمیم شام بعد از ساعت ۸ نبود تاااا صب ساعت ۶ بهش زنگ زدم در دسترس نبود بعد صب پیام داده که من خوابم برده بود خونه خواهرم دیگه بیدارم‌نکردن الان‌پاشدم برم خونه بخوابم!

چه دروغی مثلن

یا مثلا میگه میرم‌پیش دوستم شبش یبار زنگ میزنه خواب بودم میره تاااا صب نتش روشن بود پیام دادم سین نزد بعد صب ک پثام دادم نتش خاموش بود ولی هنوز سین نزده بود گفت خواب بودم 

ببین مردا بخوان خیانت کنن و دروغ بگن راحت این کارو انجام میدن ..راحتتااااا ...پس با چک کردن تو کاری درست نمیشه ..آزادش بزار هرکار میخواد بکنه و درنهایت تو تصمیم بگیر ..اینکه چکش کنی خب راحت دروغ میگه ..خصوصا اینکه هیچ تعهدی هم بهت نداره که !!!الان متاهلا مشکل دارن چه برسه به این بنده خداهاا ..بعدم اگه شناخت داری بگو بیا خواستگاریت ..نداری ولش کن دیگه ..

ببین مردا بخوان خیانت کنن و دروغ بگن راحت این کارو انجام میدن ..راحتتااااا ...پس با چک کردن تو کاری ...

میدونم اینارو اونی که بخاد کارشو بکنه میکنخ ولی از وقتی اینجوری شده که به مشکل مالی خورده ینی میتونم بگم صفر صفر شده ولی من درک میکنم شرایطشو اما دلیل دروغ گفتن و پیچوندنشو نمیوونم ینی میگی کلا اهمیت ندم بی توجه باشم ؟ شرایط ازدواج الان اصلا مناسب نیست

میدونم اینارو اونی که بخاد کارشو بکنه میکنخ ولی از وقتی اینجوری شده که به مشکل مالی خورده ینی میتونم ...

خب خیلی گیر نده بهش .و اپیزون نباش بابا فرار که نمیکنه ..توهمش میترسی فرار کنه بره با یکی دیگه .بخواد اینکارو میکنه ..مردا مثل ما نیستن که ..تو شرایط سخت حوصله کسی و ندارن ..فقط بگو کجا بودی نگران شدم و از این به بعد مطلع کن همین ..