2821
2789
حالا جدا ازین که من بازیچه شدم و حالم اصلا خوب نیست اون پسره بهترین دوستمه و قراره با همچین ادمی ...

شاید پسر عموش واقعا بهش تجاوز کرده و حالا هم که دیده این زندگیش داره درست میشه از حسادت میخواد دوباره زندگیش رو خراب کنه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا اینکه بعد از چند سال باز توی کلاسهای طرح نشاط معنوی من مربی شدم واونجا  یه خانومی هم همکاری میکرد که من خیلی سال بود میشناختم شون توی یکی از اماکن مذهبی خادم افتخاری بودن شماره این خانوم هم داشتم دوتا خط داشتن شناخت کامل روی این خانوم داشتم تا اینکه یه روز میخواد بیاد محل کار یه تصادف جزیی میکنه ومیبرنش بیمارستان 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

قبل از اینکه با شما آشنا بشه چرا خودکشی کرده؟

شاید پسرعموش دروغ میگه

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
مگه پسر عموش شماره ی شما رو داشته؟؟؟یا شما رو میشناخته؟؟

نه

نمیدونم از کجا پیجمو پیدا کرده

ولی حس میکنم خیلی وقت بوده که حواسش بوده چیکار میکنم

که یهو توی ماهگردشون اینارو فرستاده

شاید پسر عموش واقعا بهش تجاوز کرده و حالا هم که دیده این زندگیش داره درست میشه از حسادت میخواد دوبار ...

میگه کلی عکس گلو بلبل داشتن دو نفره ، پس تجاوز نبوده

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بنظرم عکسا رو برای پسره بفرست 

دیگه تصمیم با خودشه 

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
قبل از اینکه با شما آشنا بشه چرا خودکشی کرده؟ شاید پسرعموش دروغ میگه

نوشتم الان

مشکل روانی داره کلا انگار

تا هر اتفاقی میفته میگه خودمو میکشم

احتمالا اون دفعه‌م یه اتفاقی افتاده بوده میخواسته جلوی یه عده دیگه مظلوم نمایی کنه

دروغ؟

نمیدونم

ولی کی با پسرعموش عکسای اونجوری داره اخه..

با اکانت فیک برای پسره عکسارو بفرست  و بگو داری با این آدم ازدواج میکنی:)

اسی اسی اینم ایده خوبیه هااااا

با یه اکانت فیک یا شماره مجازی عکسا رو براش بفرس و داستان اصلی رو بگو 

یا اگه احساس می‌کنی به توضیح بیشتر نیاز داره خودت براش بگو

ولی در هر حالت بهش بگو...اونکه دختر نبودنشو قبول کرده حالا خودش می‌دونه که طرف رو خیلی دوست داره و باهاش ادامه بده یا کات کنن ولی حتما بش بگو 

یه روز حاج آقا تماس گرفتن وگفتن دخترم من یه خواهشی از شما دارم گفتم اختیار دارید حاج آقا دستور بدید گفت دخترم یه دختر خانومی توی شهر شما هستن که اصالتا از کشور اسراییل هست پدرشون مادرشون گویا جراح مغز واعصاب هست این دختر ما متمایل شدن به تشیع من هم خیلی باهاشون صحبت کردم  از من درخواست کتابهای مذهبی  وکتابچه نماز کردن فرستادم شهرتون گفتن از فلان امامزاده تحویل میگیرن چون خانواده شون نباید بفهمند شیعه میشن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
شاید پسر عموش واقعا بهش تجاوز کرده و حالا هم که دیده این زندگیش داره درست میشه از حسادت میخواد دوبار ...

خودمم به این فکر کردم راستش

ولی اون همه عکس 

والا من که با پسرعموم ازین عکسا ندارم…

اسی اسی اینم ایده خوبیه هااااا با یه اکانت فیک یا شماره مجازی عکسا رو براش بفرس و داستان اصلی رو بگ ...

همه دارن میگن بگو

ولی میترسم

اصن نمیدونم چجوری بگم

من خودم این دوتارو‌ اوکی کردم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه روز حاج آقا تماس گرفتن وگفتن دخترم من یه خواهشی از شما دارم گفتم اختیار دارید حاج آقا دستور بدید ...

جالب شد زود بگو تا خوابم نگرفته

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش