2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

112 بازدید | 8 پست

خانما من ۲۹ بهمن اورژانسی خوردم روز ۸ سیکلم بود ۵ روز بعدش خوریزی خفیف کردم ۳ روز طول کشید از بعد از اون پریود نشدم فقط ۲۱ اسفند روز موعدم که پریود نشدم پروژسترون زدم ۵ روز بعدش خونریزی کردم اصن شبیه پریودام نبود هم کم بود هم درد نداشتم یعد از اون دوباره ۱۰ فروردین خونریزی کردم یکم بیشتر بود لخته ریزم داشت ۲ دوز بود دردم نداشتم ولی سونو دادم گفت پریود نبوده چون آندومترم ضخیم بود ولی تا الان پریود نشدم قبلیم به زور آمپول پر شدم آزمایش بارداری دادم منفی بود بی بی چکم منفی ۲۳ سالمه ممکنه یائسه شده باشم بخاطر اورژانسی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی آزمایش بتا دادی؟ تیتر بتا دادی؟

نن از ۲۸ بهمن تا ۲۶ اسفند هر هفته آزمایش بتا دادم توی یه آزمایشگاه کمتر از دو بود بعد ۲۶ اسفند خونریزی کم داشتم ۶ روز بود بعدش خورد به عید نتونستم آزمایش بدم ولی ۵ ۶ تا بی بی زدم منفی بود ۱۴ فروردین که ۱ ماهو ۲ هفته از رابطم میگذشت توی یه آزمایشگاه دیگه بتا دادم شده بود ۳.۲ ترسیدم ولی گفتن منفیه دوباره عصرش رفتم آزمایشگاه قبلی که همیشه آز میدادم اونجا باز کمتر از ۲ بود دیروزم بی بی زدم منفی بود  ۲تا از آزمایشام تیتر بود بقیش مثبت و منفی

نن از ۲۸ بهمن تا ۲۶ اسفند هر هفته آزمایش بتا دادم توی یه آزمایشگاه کمتر از دو بود بعد ۲۶ اسفند خونری ...

ای بابا کلی ام بتا دادی که دختر😅

نگران نباش همیشه بعد رابطه پرخطر حتما حتما تا ۷۲ ساعت بعد وقت داری اورژانسی بخوری تهش اگه خیلی نگران بودی ی ماه بعدش برو تیتر بتا بده کم باشه دیگه احتمال بارداری خیلی خیلی کمه 

قرص اورژانسی حتی روی حجم خونریزی موقع پریودم تاثیر میذاره نگران نباش

ای بابا کلی ام بتا دادی که دختر😅 نگران نباش همیشه بعد رابطه پرخطر حتما حتما تا ۷۲ ساعت بعد وقت دار ...

من بعد از یک ماه و دو هفته ۲ تا آزمایش دادم منفی بود  ولی پریود نشدم ترشحامم یه هفتس خیلی زیاد شده😭