2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نا امیدی از در گاه خدا خیلی گناه داره 

میدونه ولی از پسش برنمیام هرچی باخودم صحبت میکنم نمیتونم احساس میکنم افتادم یه گوشه شیطون نمیذاره دیگه برم سمت خدا 

بلند شه دو رکعت نماز بخونه و بعداز نمازش با خدا حرف بزنه و از خودش بخواد

همش یه چیزی بهم میگه ک چی اون نمیشنوه بشنوه ام اهمیت نمیده بتو مثل همه کسایی ک ۲۰ سال دعا کردن حاجت نگرفتن ... از وقتی تو نی نی سایت خوندم طرف نوشته ما ۱۰ سال ۱۵ سال دعا کردیم هیچی به هیچی حالم بد شده دیگه نمیتونم دعا کنم

همش یه چیزی بهم میگه ک چی اون نمیشنوه بشنوه ام اهمیت نمیده بتو مثل همه کسایی ک ۲۰ سال دعا کردن حاجت ...

اگه ناامیدی پس چرا طلب ۱۴تا صلوات میکنی عزیزم؟

پس ته دلت یه نور امیدی هست

بخاطر همون نور زندگی کن دعا کن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نمیدونم گفتم ساید بقیه دعاشون بگیره 

خدا اول نگاه به خودت میکنه

ناامیدی رو از خودت دور کن

خدا بزرگ تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنی

بهت قول میدم تو اوج ناامیدی دستت رو میگیره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
همش یه چیزی بهم میگه ک چی اون نمیشنوه بشنوه ام اهمیت نمیده بتو مثل همه کسایی ک ۲۰ سال دعا کردن حاجت ...

اون میشنوه هو السمیع اما گاهی به صلاحمون نیست گاهی دعاهامون ذخیره میشن برای آخرت گاهی گناهانمون نمیزارن دعاهامون اجابت بشن من که از وقتی زندگی پس از زندگی را نگاه میکنم بی خیال دنیای فانی شدم وقتی میدونم همه چی اون دنیاست برای چی برا این دنیای فانی ناراحت باشم

اون میشنوه هو السمیع اما گاهی به صلاحمون نیست گاهی دعاهامون ذخیره میشن برای آخرت گاهی گناهانمون نمیز ...

من مثل شما نیستم هنوز کلی چیز میخوام ازین دنیا حتی اگر به صلاحم نباشه