2789
عنوان

مشاوره بدین

212 بازدید | 47 پست

سلام دوستان 

من با آقایی برای ازدواج آشنا شدم 

تو‌ حضوری همه چیش عالیه خسیس نیس بددهن نیس و ‌...

ولی مجازی اهل محبت نیست عشقم اینا میگه ها ولی اونجوری ک کلی قربون صدقت بره ن 

خیلیم چت نمی کنیم زیاد اهل چت نیست 

من با این آقا عقد کنم محبت بیشتر میشه یا ن همین مدلیه 

و اینکه بهش بگم مثلا من دوست دارم محبت کنی یا ن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ازش بپرس بالاخره شاید یکم حیا میکنه بنده خدا ازش بپرس چقدر اهل محبت کلامی هستی ؟ من دوست دارم زیاد باشه ببین اون چی میگا کلا مردها تو محبت کلامی ضعیفن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

سلام دوست گرامی معمولا تو روابط ک تازگی شروع شده زمان میبره تادوشخص بخان ب هم دیگه عادت کنن .واحساسات خودشونوبیان کنن ب زمان بیشتری نیاز دارن.تاکم کم ازهم دیگه شناخت کافی داشته باشین 

ببین اگه این مسائل خیلی برات مهمه قبول نکن 

من همسرم زیاد اهل قربون صدقه رفتن نیست ولی برام کم نمیذاره و دوسم داره و من مشکلی ندارم محبتش ب اندازست 

اگه از اون مردا میخوای بیست وچهاری قربونت بره قبول نکن صبح تاپیک میزنی شوهرم محبت نداره چرا قربون صدقم نرفت نکنه خیانت میکنه و این حرفا....

ببین اگه این مسائل خیلی برات مهمه قبول نکن  من همسرم زیاد اهل قربون صدقه رفتن نیست ولی برام کم ...

والا انتظار ندارم ۲۴ ساعته ولی شب میاد از سرکار یکم وقت بزاره