2777
2789
عنوان

از کی مستقل شدید؟

364 بازدید | 32 پست

خودم بعد دانشگام کار کردم ازداوجم کردم هنوز میرفتم دختر بزرگمو حامله شدم نرفتم...🙂

الان اینقد دغدغه بچه هامو دارم که خدا میدونه...

دوس دارم مستقل بار بیان 

چکار میکنین در این مورد؟

۱۷ سالگی دیگه خرجمو جدا کردم از خونواده م و یه جورایی مستقل شدم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول که اومد دستم شاغل که شدم مستقل شدم بزرگ شدم‌مسئولیت اومد رو دوشم ۱۸  سالگی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
کآر کردی؟

آره 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

مستقل نشدم هنوز وابستم  اما دلم میخواد درس بخونم و مستقل شم دوست ندارم وابسته باشم هدفمم اینه اگ دانشگاه قبول شدم مشاور کنکور بشم با تیمای مشاوره ای همکاری کنم

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 

من تعریفم از استقلال صرفا کار و درامد نیست 

مثلا این که اگر یه دوست ما را ترک کرد بهم نریزیم و عصبی نشیم بخشی از استقلاله  مثال هایی از این دست 

من اکثرا دقت کردم خانم های شاغل را زنان مستقل می دونند ولی من در همین دسته عدم استقلال عاطفی زیادی دیدم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»